Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wizja POlski brunatna, z kłamstwem i nienawiścią |
...wizja POlski nowoczesnej, europejskiej, samorządowej, przyjaznej ludziom, przegrała z wizją brunatną, z kłamstwem i nienawiścią... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wizja POlski brunatna, z kłamstwem i nienawiścią |
Oto Judenrat Łomża w całej krasie ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
gdzie znacznej większości mieszkańców nie przeszkadza ,że na uświęcony tradycją , wywalczony krwią milionów Polaków urząd prezydenta kraju wybrali w demokratycznych wyborach człowieka , który notorycznie , kłamie , oszukuje, wyłudza mieszkanie od starszego człowieka pozostawiając go bez obiecanej w zamian opieki. Okrada państwo nie płacąc za wynajmowanie apartamentu które przekształcił w statek miłości, działa przeciw bliźniemu swemu trudniąc się pospolitym sutenerstwem czy stając do walki ramię w ramię z pospolitymi groźnymi bandytami w ramach ustawek . Ma bogatą przeszłość bliskich kontaktów z prowodyrami świata przestępczego trójmiasta a przez swoich współpracowników postrzegany jest jako człowiek bezwzględny i skrajnie niebezpieczny. Miliony Polaków dokonały tego wyboru z niskich pobudek nie jako wyraz zdrowego rozsądku, umiłowania ojczyzny , dla dobra całego narodu , podług nauk papieża Polaka , który ich tego nauczał ale jako wyraz nienawiści do drugiego Polaka . Za to ,że jest on lepiej wykształcony, lepiej mu się w życiu powodzi. Bo jest bardziej ambitny , sumienny , pracowity. Za to ,że jest i chcę żyć inaczej niż on i pouczający go zdemoralizowany Polski kler. To był świadomy wybór tych milionów ,utrwalony głęboko skrywanymi kompleksami i płynącą prosto z serca nienawiścią do drugiego człowieka , bliźniego swego , Polaka. Wsparty słowami nienawiści podłego JAROSŁAWA Kaczyńskiego i otaczających go złoczyńców działających z niskich pobudek i rządzy zemsty oraz dla zaspokojenia swych ambicji i rządzy zysku . NIE MA ŻADNEGO UZASADNIENIA DLA DZIAŁANIA TYCH MILIONÓW POLAKÓW KTÓRZY z NIENAWIŚCI ZABRALI PRZYSZŁOŚC I NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO CAŁEMU NARODOWI I DZISIAJ BIEGAJĄ ZBROCZENI BLUŹNIERSTWEM WOBEC BOGA I NARODU W SZALE ODNIESIONEGO WĄTPLIWEGO ZWYCIĘSTWA. DZISIAJ DRUGI RAZ POWIESILI PANA BOGA NA KRZYŻU!!!!!!!!!!!!!!!! Polska jeden dom ![]()
|
|
Z dwojga złego, lepsza Polska brunatna od różowej.
|
|
...różową to ślepe chviszcze ma wodę w klozecie.. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jak JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA was qrvvysyny nienawidzę....... +++++++++++++++++++++++++++++++ dziwię się, że jeszcze nie uciekliście .
|
|
Paplakopodobny nieszczęśniku nadal tkwisz w tym zaścianku? A już myślałam że z rozpaczy ruszyłeś w świat ku nowoczesności niczym włóczykij. Kasia..
|
|
Też chciałbym, żeby paplik zaczął w końcu, sadzić arbuzy w kibucu.
|
|
W kibucu może by się odnalazł,a tak wśród Polaków, katolików jest niczym męczennik. Kasia..
|
|
Paplakopodobny pomiot śmie w ogóle prawić o nienawiści?! Były teksty o bękarcie, bramie spelunie itp.. pomioty lewackie mają mordy puste pustych frazesów o szacunku i całej reszcie. A wzięli się teraz za małą dziewczynkę obrażają i hejtują córkę Prezydenta. Wcześniej był atak na żonę i adoptowanego syna. Banda podłych skv... nawet małemu dziecku nie odpuścili! Tfuuuu! Kasia..
|
|
Rozpaczać to ja mogę jak mi PieS trawnik rozkopie, a nie z POwodu jakiegoś ćpającego Alfonsia. W czasie gdy De.wotka razem ze swym ślepym chviszcze z zapałkami w gałach i wypiekami na mordach śledziły słupki wyborcze ja smacznie spałem. Euforia kato-POyebów wkrótce się skończy jak będą POjawiać dalsze sensacyjne wieści o dotychczasowym żywocie ćpającego Alfonsia... Nie omieszkam swoim zwyczajem sobie POfolgować i wykazać jak bardzo śmierdzące gvwno katoPOyeby zeżarli... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale zarówno tu i tam, przegrały kvrvy.
|
|
Paplakopodobny ja jeden wieczór poświęciłam aby poczekać na wyniki,a ty dzień w dzień w pocie czoła żeś się dwoił i troił i uj z tego ci przyszedł barani łbie. Może co najwyżej rachunek za prąd komitet ci zapłaci za przegrzanie komputera i liczników 😂 Kasia..
|
|
Dvpa Jasiu, Jasiu dvpa, od lat PiSzę mnóstwo POstów na tym forum, bo to jest efekt moich zainteresowań sprawami publicznymi i jakiś tam rodzaj hobby. PiSanie POstów przychodzi mi łatwo, jako uzupełnienie przerw od innych aktywności, POranna, POłudniowa kawa, oczekiwanie w jakiejś kolejce, POsiłki, sjesta, wieczorny relaks, a także przy okazji pracy z wykorzystaniem kompa, który od lat jest moim codziennym narzędziem. Moje emocje wyborami zaś opadły do zwykłego POziomu już PO pierwszej turze, kiedy okazało się, że kato-prawica, zgodnie z obserwowaną tendencją w wielu krajach na świecie, gdzie wahadło przechyla się wyraźnie na prawo, ma znaczną, procentową, przewagę (ostatecznie stopniała niemalże do zera). Nie znaczy to, że nie było interesująco, bo kampania była ciekawa, a walka zażarta i brutalna co samo w sobie musiało przyciągać uwagę. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"komitet ci zapłaci\" Coś mu tam spada od dziadygi sorosa. Sam pisał tutaj że, jak mu PIS zapłaci, to będzie pisał za PISem.
|
|
Chętnie bym zarobił, nawet lobbując za Diabłem. Jeśli ślepe chviszcze dobrze by płacił nawet złotówkami, które ma wymieniając putinowskie ruble, PiSałbym codziennie łżąc jak PieS, że jest światły i wzrok ma przenikliwy... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |