Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ktoś tu menził o \"bulu\" Hrabiego |
Gratuluję Zwycięscy! Trwaj mocna POLSKO\" - napisał na platformie X Andrzej Duda ...byle jaki doktor do jeszcze gorszego doktora... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ktoś tu menził o \\\"bulu\\\" Hrabiego |
Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz doskonałe teraz. Tak ja to widzę teraz. ________________________________ https://pracesocjologia24.edu.pl
|
|
... menził ... . No właśnie, gorzej nie można było tego posta zatytułować! Komorowski pisał w \"bulu\" osobistą ręką jakby to inny prezydent powiedział. Od trzaskania w klawiaturę są pracownicy, czasami mniej gramotni. Ja z taką życzliwą uwagą: ten który z taką dumą nazwał siebie dupiarzem, a innych obrzuca inwektywami ma przepotężnych adwokatów. Ty nie!
|
|
...u mnie klawisz z literką d się zacina... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |