sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chociaż to nie katolickie

Chociaż to nie katolickie, ale cieszy mnie ta wścieklizna paplaków.
Mam nadzieję, że Bóg miłosierny mi ten grzech odpuści!

Wynikami wyborów załamana jest profesora Magdalena Środa. Po wczorajszym wieczorze kontrowersyjna filozofa nie ma najlepszego zdania o Polakach.
<Straszny kraj, straszni ludzie, straszny prezydent... trudno mi będzie pogodzić się z faktem, że jako naród wybraliśmy kibola i ochraniarza na prezydenta…> – napisała w mediach społecznościowych.

Jak mnie to cieszy!

inny przykład:

Tyle rzygów, tyle gowna wypuścili ze swoich paplackich mord i co? I nic!!!
Rzucili wszystkie nieczyste siły, zaangażowali wszystkie możliwe instytucje państwowe, wszystkie instytucje brukselskie. Wszystkie tfuski, środziny, lisy, sekielskie, profesory, ministry - i sempiterna z tego wyszła.

Pakować się i do Brukseli, do Berlina, do Moskwy - gdzie tam który przynależy i nie zapomnijcie zabrać ze sobą tych murzynów, których na szkopy, kacapy i baćka zdążyli podrzucić.

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chociaż to nie katolickie

Lobo nie szukaj sobie usprawiedliwienie przybijałeś Boga do krzyża ponownie dzień po dniu doprowadzając do jego ponownego powieszenia na krzyżu. Doprowadziłeś do tego ,że miliony Polaków dokonując wyborów sprzeniewierzyło się podstawowym wartościom i naukom Boga.

Polska jeden dom

Nie jest ”ten tegies” kiedy paplak udając katolika
próbuje kolejny raz zakpić z katolików.
...
#Lobo - Podlasie nie jest ciemne.

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

POLSKA - 1000 lat tradycji katolickiej, królewskiej - a na koniec i tak próbują nam serwować narrację potomkowie tych, których kacapia przywiozła tu na czołgach.

Musimy zacząć budować przekaz na odpowiednim poziomie, a to stanie się wtedy, kiedy zignorujemy całkowicie narrację paplaków - potomków kacapskich pomocników w próbie przerobienia Polaków na ludzi sowieckich, czyli na kacapską modłę. Paplacy to byli i są kacapy, im bez różnicy czy modlą się do Moskwy czy do Brukseli.

tak że ten tegies …

"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Nie wciskaj paplak ludziom kitu.
Bo Podlasie @Lobo nie jest ciemne

”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Już nie mogę się doczekać kiedy te wsztkie naiwne qtwy i barany sieroty po memtzenie i truchle Kaczyńskim za parę lat będą stać na granicy paszportami z Czechami Niemcami po exitpolu gdy Kato -barany wiejskie będą na lawetach oddawać kombajny bo nie będzie dotacji z UE. Młode obrazkowe pokolenie bez pomyślunku się obejrzy gdy będzie zapóźno gdy chciałoby się jechać na wycieczkę , koncert czy mecz do Paryża a tu taki kaczy ch.j Bo potrzebna będzie wiza i postój na każdej granicy.

Uwierzyli we własny bełkot a teraz próbujesz włożyć z powrotem korek od szampana???

tak że ten tegies …

gdzie znacznej większości mieszkańców nie przeszkadza ,że na uświęcony tradycją , wywalczony krwią milionów Polaków urząd prezydenta kraju wybrali w demokratycznych wyborach człowieka , który notorycznie , kłamie , oszukuje, wyłudza mieszkanie od starszego człowieka pozostawiając go bez obiecanej w zamian opieki. Okrada państwo nie płacąc za wynajmowanie apartamentu które przekształcił w statek miłości, działa przeciw bliźniemu swemu trudniąc się pospolitym sutenerstwem czy stając do walki ramię w ramię z pospolitymi groźnymi bandytami w ramach ustawek . Ma bogatą przeszłość bliskich kontaktów z prowodyrami świata przestępczego trójmiasta a przez swoich współpracowników postrzegany jest jako człowiek bezwzględny i skrajnie niebezpieczny. Miliony Polaków dokonały tego wyboru z niskich pobudek nie jako wyraz zdrowego rozsądku, umiłowania ojczyzny , dla dobra całego narodu , podług nauk papieża Polaka , który ich tego nauczał ale jako wyraz nienawiści do drugiego Polaka . Za to ,że jest on lepiej wykształcony, lepiej mu się w życiu powodzi. Bo jest bardziej ambitny , sumienny , pracowity. Za to ,że jest i chcę żyć inaczej niż on i pouczający go zdemoralizowany Polski kler. To był świadomy wybór tych milionów ,utrwalony głęboko skrywanymi kompleksami i płynącą prosto z serca nienawiścią do drugiego człowieka , bliźniego swego , Polaka. Wsparty słowami nienawiści podłego JAROSŁAWA Kaczyńskiego i otaczających go złoczyńców działających z niskich pobudek i rządzy zemsty oraz dla zaspokojenia swych ambicji i rządzy zysku . NIE MA ŻADNEGO UZASADNIENIA DLA DZIAŁANIA TYCH MILIONÓW POLAKÓW KTÓRZY z NIENAWIŚCI ZABRALI PRZYSZŁOŚC I NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO CAŁEMU NARODOWI I DZISIAJ BIEGAJĄ ZBROCZENI BLUŹNIERSTWEM WOBEC BOGA I NARODU W SZALE ODNIESIONEGO WĄTPLIWEGO ZWYCIĘSTWA.

DZISIAJ DRUGI RAZ POWIESILI PANA BOGA NA KRZYŻU!!!!!!!!!!!!!!!!

Polska jeden dom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org