piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W niedzielę się rostrzygnie, czy chcemy Prezydenta i UE, czy namiestnika Putina w Warszawie.

Polki i Polacy zagłosują za prezydentem, towarzysze z PZPR-pis i ich czopki, ten \"lepszy sort\" za ustanowienie namiestnika Moskwy w Warszawie. Albo UE i wolność, czy ruski zamordyzm i izolacja od europejskich korzeni. Amerykanom, a zwłaszcza ruskim kvrwom zależy, aby Europa było podzielona, skłócona. Takimi łatwiej sterować. Towarzyszom z PZPR-pis na polecenie ich mocodawców z Moskwy o taką Polskę chodzi, skłóconą z Europą jak Węgry, czy Słowacja. Miłej niedzieli życzę Polsce i Polakom, a ruskim kvrwom na pohybel.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W niedzielę się rostrzygnie, czy chcemy Prezydenta i UE, czy namiestnika Putina w Warszawie.

Putin od dawna mrozi szampana kibicując ćpającemu publicznie Alfonsiowi...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Re: W niedzielę się rostrzygnie, czy chcemy Prezydenta i UE, czy namiestnika Putina w Warszawie.

Mam złe przeczucia, że jeśli Karol Nawrocki wygra, to możemy mieć niekończący się festiwal kolejnych informacji o urzędującym już prezydencie, o którym kolejne osoby nagle będą mówiły - ostrzegał prof. Antoni Dudek.
Powiem brutalnie: w moim przekonaniu jakby poza tymi osobami, które się do mnie odzywały, a które nie mam podejrzeń, że są osobami z półświatka, nie wykluczam, że są też tacy ludzie z półświatka, z którymi Nawrocki miał do czynienia, którzy właśnie czekają na jego wybór na prezydenta, bo oni wtedy wiedzą, że ich ewentualny wywiad może być solidnie przez kogoś opłacony, przez jakieś medium. Prof. Dudek dodał, że żałuje, że dyskusja na temat przeszłości Nawrockiego nie odbyła się w chwili, kiedy PiS przedstawiło go jako kandydata na stanowisko prezesa IPN. - Muszę powiedzieć, że mam do siebie pretensje, że ja wtedy też w tej sprawie nie zabrałem głos po raz pierwszy publicznie, ale też pretensje do polskich mediów. https://wiadomosci.wp.pl/mam-zle-przeczucia-prof-dudek-ostrzega-przed-nawrockim-7162223238318784a

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org