Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Szef Izby Reprezentantów oczekuje od Von Der Leyen wyjaśnień ws.finansowania kampanii Trzaskowskiego\" |
No i dobrze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Szef Izby Reprezentantów oczekuje od Von Der Leyen wyjaśnień ws.finansowania kampanii Trzaskowskiego\\\" |
...może sobie oczekiwać, kiedy mu Alfonsio ladacznicę przyprowadzi... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: \\\"Szef Izby Reprezentantów oczekuje od Von Der Leyen wyjaśnień ws.finansowania kampanii Trzaskowskiego\\\" |
\"kiedy mu Alfonsio ladacznicę przyprowadzi\" Masz na myśli umalowanego Rafałka w sukience?
|
|
...to ślepego chviszcze myśli, które go prześladują dzień i noc... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Doskonałe rzeczy tutaj dajecie. Te wasze zdjęcia są naprawdę świetne w mojej opinii. Tak ja to widzę teraz. To jest opcja naprawdę doskonała wręcz teraz. Tak ja to widzę teraz. _____________________________________ https://pracemagisterskiepsychologia.pl/psychologia-psychopaci/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |