Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już się zaczęło kupczenie ułaskawieniami. A kolegów z wyrokami wielu… |
Mogę to tutaj zdradzić, bo żadna to tajemnica, ponieważ wieść kilkoma różnymi kanałami została puszczona przez umyślnych. Mianowicie jakieś bliżej niesprecyzowane ośrodki władzy, czy opinii, z zaplecza Karola Nawrockiego, obiecują darować mnie życie. Mianowicie obiecują mi ułaskawienie — powiedział Braun w czwartek w rozmowie z portalem nczas. Obiecywanie ułaskawienia w zamian za poparcie w wyborach stanowi przestępstwo korupcji nakierowane przeciwko procesowi elekcyjnemu. Prokuratura powinna wszcząć sprawę z urzędu. Obiecują Braunowi ułaskawienie za poparcie Nawrockiego. A Braun to naprawdę mały pikuś, w porównaniu z tymi, którym musieli obiecać ułaskawienie, za milczenie od wielu tygodni. Ludzie od Nawrockiego korumpują ułaskawieniem Brauna w akcie desperacji. To są po prostu przestępcy. Nie ma już żadnych wątpliwości, po co PiS-owi Nawrocki w fotelu Prezydenta. Obiecał ułaskawienie Braunowi — ułaskawi każdego innego! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |