czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nawet kołek w płocie byłby lepszy niż Trzaskowski

Przekazanie Tuskowi monopolu władzy na srebrnej tacy byłoby dla Polski bardzo niebezpieczne - mówi publicysta Stanisław Michalkiewicz

”Tu jest Polska!” A nie Polin!
”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!

Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nawet kołek w płocie byłby lepszy niż Trzaskowski

Moim zdaniem, przekazanie Tuskowi monopolu władzy na srebrnej tacy byłoby dla Polski bardzo niebezpieczne. W takim scenariuszu nastąpiłaby przyspieszona ewolucja w stronę „generalnej guberni”, czyli całkowitego podporządkowania państwa. - dodaje red. Michalkiewicz. Ma on zapewne na myśli ”Generalną Gubernię” IV Rzeszy Dojczland

https://dorzeczy.pl/opinie/728883/michalkiewicz-nawet-kolek-w-plocie-bylby-lepszy-niz-trzaskowski.html

Michalina, który żebrał na wykup mieszkania, bo miernota nie POtrafił przez całe życie na to zarobić, wyrządził olbrzymią szkodę gwałconej przez kato-księdza dziewczynie i to dwa razy..., ta kreatura zaPOdaje kretyńskie opinie dlatego należy do najbardziej szkaradnych i niszowych PiSmaków.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

widzę wąski, że z pomocą Michalkiewicza poszedłeś po rozum do głowy.

Tak trzymać i nie popuszczać, a w dzień dziecka głosujemy nawet na kołek w płocie byleby nie na dupiarza, a paplaki posrają się, nawet jak poluzują majty.

Tym wpisem wpędziłeś paplaka w straszną frustrację, tym bardziej, że jego elukubracji już nikt poza planktonem forumowym nie czyta.

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Kaczor Donald blefuje że niby
Kaczor Kaczor wyprowadzi Polskę
z Unii antyEuropejskiej. A to kłamstwo

sralon i platfusy wolą kołek w dvpie.

jak sie zastanawiam co zadecydowało ,że Kaczynski upodobał sobie takiego byczka Alfonsia i pomny plotek o nim to nie wiem kto co tu woli.

Polska jeden dom

To jest naprawdę opcja wręcz doskonała teraz. Jak dla mnie to jest opcja doskonała teraz. W moim przekonaniu to jest naprawdę wspaniała teraz. Tak to ja juz teraz ja to widzę teraz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org