środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To jest realna prawda

Jeśli Alfonsio Nowogrodzki zostanie prezydentem, to żaden PiS-owski złodziej nie odpowie za swoje przestępstwa.
... i dlatego chcę, żeby Trzaskowski został prezydentem. Nie ma znaczenia, jakie mam pretensje do Platformy, Platforma do mnie, PSL do Lewicy, Lewica do Platformy, Platforma do Trzeciej Drogi. To wszystko dzisiaj nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Płyniemy dokładnie w tej samej łódce i dzisiaj już nie ma po co mówić, co kto komu zrobił, tylko trzeba dopłynąć tą łódką. A na czele tej łódki mamy posadzonego Rafała Trzaskowskiego. I to jest nasze moralne i polityczne zobowiązanie, żebyśmy zrobili wszystko, żeby on został prezydentem.
Każdy z kandydatów obozu rządowego, jeżeli jest w tym rządzie ma moralny obowiązek poparcia Rafała Trzaskowskiego. <Każdy z kandydatów obozu rządowego, jeżeli jest w tym rządzie ma moralny obowiązek poparcia Rafała Trzaskowskiego. >

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To jest realna prawda

Szef Judenrat Łomża napisał-
Cytat:

Jeśli Alfonsio Nowogrodzki zostanie prezydentem, to żaden PiS-owski złodziej nie odpowie za swoje przestępstwa.
... i dlatego chcę, żeby Trzaskowski został prezydentem. Nie ma znaczenia, jakie mam pretensje do Platformy, Platforma do mnie, PSL do Lewicy, Lewica do Platformy, Platforma do Trzeciej Drogi. To wszystko dzisiaj nie ma kompletnie żadnego znaczenia. Płyniemy dokładnie w tej samej łódce i dzisiaj już nie ma po co mówić, co kto komu zrobił, tylko trzeba dopłynąć tą łódką. A na czele tej łódki mamy posadzonego Rafała Trzaskowskiego. I to jest nasze moralne i polityczne zobowiązanie, żebyśmy zrobili wszystko, żeby on został prezydentem.
Każdy z kandydatów obozu rządowego, jeżeli jest w tym rządzie ma moralny obowiązek poparcia Rafała Trzaskowskiego. <Każdy z kandydatów obozu rządowego, jeżeli jest w tym rządzie ma moralny obowiązek poparcia Rafała Trzaskowskiego. >

A pod obrazkiem świadczącym o braku logiki dopisek-
Jutro przeciw kato-zacofaniu

...
Światowa rewolucja Marksa i Stalina się dokonuje
Dzierżyński Urban i Michnik mogą być dumni!
Dawniej Moskwa dziś Berlin/Bruksela

Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas.
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.

Unia antyEuropejska - narzędziem NWO.

“Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów.
A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich

ta zakłamana fałszywa morda poławiacza cudzych mieszkań i stręczyciela liczy na wiejska patologie. Kolega zwykłych rzezimieszków uwierzył , że zostanie prezydentem Polski.

Polska jeden dom

Polska jeden dom

Oto poziom Judenrat Łomża
...
Bez dekomunizacji Polski
będzie tu euroKołchoz

...
Dzicz i tęczawe hordy

„Wolność – Te Deum”
Tobie Boże dziękujemy!

Paplakopodobny może bążur znów będzie miał najlepszy wynik na Białorusi i w Rosji 😂...I teraz jak tu kuźwa wybrąć z tej nienawiści do Rosji?🤣... przecież to Braunowi ciągle się zarzuca prorosyjskość.

Kasia..

Zarówno w Rosji, jak i na Białorusi i wszędzie na świecie w wyborach udział brali wyłącznie POlacy. Czym zatem ta De.bilna De.wotka się zachłystuje.?!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

No paplakopodobny przecież wiadomo że Polacy,a nie Rosjanie ale przecież mieszkają tam w Rosji i nie wybrali Brauna na którym tak wieszaliście psy że jest agentem Putina. A to nie wy czasem często piszecie żeby spierd*alać do Rosji i Putina?

Już za dwa tygodnie będziecie śpiewać wsiąść do pociągu byle jakiego....

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org