Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś mi powie dlaczego największymi antysemitami są beznapletkowcy? |
Zwłaszcza takie hajhitlery jak srańska, czy wdvpokrata? I czy to prawda, że oni i ich rodziny uwłaszczyli się na zawłaszczonym mieniu ich rodaków? Na szmalcowiźnie? Wdvpokrato, twój tate Mosze oświecił cię dlaczego nie masz napletka? I jeszcze będą głosować na potomka Ewy Braun. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś mi powie dlaczego największymi antysemitami są beznapletkowcy? |
![]() ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!
|
|
To jak hajhitla wdvpokrato Icku, spytałeś się swojego tate Mosze, dlaczego nie masz napletka? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
...bo im zamiast napletka obrzezali mózgową korę... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mały puto i ziuto krasnaja blać, już puszczają bąki. Jutro się POsrają.
|
|
Ślepe chviszcze za dwa tygodnie utopi się w klozecie... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |