Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Makabra, faszyści chcą głosować na oborowego Brauna. |
Ani to kvrwa polskie nazwisko, ale za to marzyciel o kontynuacji paktu Ribbentrop - Mołotow. Ci faszyści marzą o włączeniu Polski do ich ojczyzny Rosji. A taka towarzyszka wdvpokrata marzy o pracy w kołchozie na etacie oborowego. Gdzieś pod Uralem. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Makabra, faszyści chcą głosować na oborowego Brauna. |
ruska onuca ! obiektywny realista
|
|
...zacne nazwisko ślubnej oblubienicy Hitlera... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ziomex, złamałeś ciszę wyborczą chvju :-) Bo właśnie pod wpływem twojego wpisu zmieniły Mi się poglądy wyborcze i zachęciłeś Mnie do głosowania na tą osobę! .
|
|
Autor: rxa (---.home.subnet-199.nat.dynamic.home-net.pl)Data: 17-05-25 14:30 ziomex, złamałeś ciszę wyborczą chvju :-) Bo właśnie pod wpływem twojego wpisu zmieniły Mi się poglądy wyborcze i zachęciłeś Mnie do głosowania na tą osobę! -------------------------------------- ciebie faszystowska ***** nikt i nic nie przebije. A myślałaś szmaciaro o powrocie do swojej ojczyzny Rosji? Nie masz na bilet? Kupię ci. Ale tylko w jedną stronę. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |