Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CISZA WYBORCZA : głosujmy wg sumienia . |
... na katonacjonalistyczą prawicę czy wybieramy demokrację ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CISZA WYBORCZA : głosujmy wg sumienia . |
... baraba, baraba ... nawrot będzie abarot - Po-Pis ? obiektywny realista
|
|
ja bym inaczej postawił pytanie. Głosujemy na Polskę w ramach Unii, równość demokrację, WOLNOŚĆ (gdzie chcę pracuję, gdzie chcę mieszkam ........), czy na Polskę w ramach Federacji Rosyjskiej, gdzie olbywatele mają robić to co wymyśli I sekretarz KC PZPR-pis. , czy jak Łukaszenka. Ruki po szwam. Gdzie każdy członek rządu, czy partii może stać ponad prawem, gdzie premier, czy prezydent ma tyle swobody na ile pozwoli I sekretarz KC PZPR-pis. Czy głosować na to, aby być marzeniem, szczytem marzeń czopków PiSdowskich - praca oborowego, gdzieś za Uralem. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
...oni sumienie zostawili w kawalerce... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin!
|
|
NIKT NIKOGO NIE NAWOŁUJE podczas ciszy wyborczej do głosowania na konkretnego kandydata ! obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |