Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Hejterska sieć atakująca Nawrockiego i Mentzena ujawniona! |
PROFREKWENCYJNA mistyfikacja zablokowana! Hejterska sieć atakująca Nawrockiego i Mentzena ujawniona! https://www.youtube.com/watch?v=uuchoV7mjYA ➡️ 500 000 zł poszło na ataki na @NawrockiKn i @SlawomirMentzen ➡️ Adres w lesie, aktorzy powiązani z KOD i Wajdą, tropy do konkretnej firmy – i ZORGANIZOWANA GRUPA HEJTERSKA! Jak informował w tym tygodniu portal niezalezna.pl, w ciągu ostatniego miesiąca formalnie niezależne od Rafała Trzaskowskiego podmioty wydały na agitację polityczną na Facebooku – w wielu wypadkach hejterską – ogromne sumy, niemal dwukrotnie większe niż wydatki na kampanię facebookową komitetu wyborczego Karola Nawrockiego. W spotach, które nie mają oznaczenia żadnego komitetu, brutalnie atakowani są zarówno Karol Nawrocki, jak i Sławomir Mentzen, pozytywnie przedstawia się za to – Rafała Trzaskowskiego. Strony zostały zarejestrowana przez niemiecką firmę, o której głośno było z powodu rejestracji przez nią prorosyjskich stron wykorzystywanych do dezinformacji. Biorąc pod uwagę dzisiejszy komunikat NASK i jego przesłanie, wynikałoby z niego, że hejterska kampania promująca Rafała Trzaskowskiego to... działanie prowokacyjne na szkodę Trzaskowskiego. Bezczelne są te qrwy i zuchwałe. Rzecznik PiS @RafalBochenek : Komunikat NASK tak naprawdę ma rozmyć odpowiedzialność i przerzucić ją na kogoś innego za to, co dzieje się w sieci, bo wszystko wskazuje na to, że to ludzie Rafała Trzaskowskiego stoją za tą brudną i pełną hejtu kampanią. Wielokrotnie mówiliśmy o fundacji „Twój Głos Jest Ważny” pana Kurzewskiego, który jest zaangażowany w działalność wielu fundacji, które pobierają pieniądze ze spółek Skarbu Państwa. Odpowiadają za te wszystkie kampanie dyskredytujące przeciwników Rafała Trzaskowskiego — pełne hejtu i nienawiści. @DariuszMatecki · W odpowiedzi do @Gasiuk_Pihowicz Te reklamy to promocja Rafała Trzaskowskiego i uderzanie w Karola Nawrockiego i Sławomira Mentzena. Informujemy o tym od tygodni, nic z tym nie robicie. Co mają z tym zrobić, jak oni sami to robią???? Panie Matecki, rusz pan głową!!!! — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Hejterska sieć atakująca Nawrockiego i Mentzena ujawniona! |
ufff ale ulga wszystkie mewki z hoteli trójmiasta odetchnęły!!!! całe szczęście że nie atakowali sutenera i Tadka Batyra . P.s ruskie to przebiegłe q...wy żeby walić niby w swoich aby wzbudzić żal, litość i poderwać gawiedź pisowską i ruso_faszystowskiego gluta MeMtzena? 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Takie rzeczy to jest naprawdę doskonała opcja teraz. Tak to ja teraz to ja widzę teraz. To jest opcja doskonała. _________________________________- https://www.sprytnabestia.pl/prace-licencjackie-dietetyka
|
|
![]() — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Masz wolne 400 tysięcy Euro? Możesz spróbować wygrać wybory Prezydenckie w Polsce. Że niemożliwe? Ech, człowieku małej wiary... Ktoś spróbował: [urlhttps://tiny.pl/vt78m-9v Sprawa powoli się rozkręca. Jak to mawiają - jest rozwojowa... Ktoś opłacił straszną ilość ogłoszeń. Ogłoszenia reklamowały wice-Tuska a krytykowała Mentzena i Nawrockiego - i to w sposób który miał obrażać i grać na najniższych instynktach. Reklamy nie były podpisane przez żaden z komitetów. Powiązania osób które wedle WP i OKO to realizowały są jednoznaczne. Mleko się rozlało... Wyszło chyba przypadkiem jako przygrywka dla \"wariantu Rumuńskiego\". I o tym właśnie są te wybory aby takich numerów nie było. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu zrobili swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |