Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy trzasio pobiera wynagrodzenie jako urzędujący prezydent miasta? |
Pytam ponieważ, od 7 miesięcy wożą go po Polsce, wraz z dobraną bandą pajaców i wyjców. Na tak zwane otwarte spotkania wpuszczają jedynie wybranych. Żeby przypadkiem nikt nie zadawał niewygodnych pytań. Więc pytam, to kiedy do k-nędzy rządzi łon miastem? Czy jedynie kasę bierze, a bajzel sam się kręci?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy trzasio pobiera wynagrodzenie jako urzędujący prezydent miasta? |
...oczywiście, że to wszystko są perfidne łgarstwa ślepego chviszcze, silnie wystraszonego niechybną POrażką jego Alfonsia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Silnie to ja lagę kładę. Chcę jedynie, żeby Polacy-rodacy, nie wpieprzyli się w takie lewackie szambo trzasia że, potem nawet łbów nie wynurzą, żeby powietrza zaczerpnąć.
|
|
A widzisz - kłamstwa i absolutna manipulacja, hahahahaha - NIemcy proszę pana!! A co? Ruskich byś pan chciał? — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Trzaskowski powoli traci poparcie. Może i on wygra, ale nie z takim wysokim poparciem, jak kiedyś. ___________________________________ sprytnabestia.pl/pisanie-prac-po-niemiecku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |