Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemki lubią imigrantów..! |
\"Trójkąt miłosny\" z 17-letnim Ahmadem. Skandal w Niemczechhttps://www.o2.pl/informacje/trojkat-milosny-z-17-letnim-ahmadem-skandal-w-niemczech-7155851511716352a W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemki lubią imigrantów..! |
Jak widać, nie dość że w większości urodą nie grzeszą to także i rozumne nie są. Kasia..
|
|
mały puto Też dobierz sobie abdula.
|
|
ślepe chviszcze innych zachęca do tego, czego sam spróbował... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale ty to lubisz.
|
|
De.wotka PiSząc o urodzie Niemek jawi się lesbą... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Niemki ci się paplakopodobny podobają? To czemu wśród Niemek nie szukałeś, tylko wśród innych? Zawsze możesz jeszcze spróbować. Taka zdesperowana Helga 80+ może się trafi. Kasia..
|
|
...ja nie musiałem szukać, to mnie szukały, że musiałem się wręcz oganiać..., ale mało brakowało, że związałbym się z nie POlką. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"ale mało brakowało, że związałbym się z nie POlką\" - z kozą?
|
|
Oganiać się musiałeś? Chyba kvr...od much 😂 \"ale mało brakowało, że związałbym się z nie POlką\" Bez jaj paplakopodobny, bez jaj. Kasia..
|
|
...jaja to by pewnie były bo to była Czeszka, a wiadomo jacy ucieszni na co dzień są nasi POłudniowi sąsiedzi ... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Jaja by były jakby była Czeszka? Eee tam, wystarczyłaby nasza Grodzka. Kasia..
|
|
De.wotka znowu PiSze jak lesba, albo nawet jak trans... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Przecież to ty szukasz bab z jajami. Ja gustuje tylko w mężczyznach. Takich 100% bez przeróbek. Staroświecka jestem, nie lubię nowoczesnych chłopów, takich o których lewica mówi, że mężczyzna z macicą może urodzić dziecko. Dobrą tam odklejkę macie,w tych lewackich szeregach. Faceci z macicą,baby z penisami 😂 Kasia..
|
|
Pewnie ich lubią bo to młode chłopaki są. Kto tam wie. _________________________ https://www.sprytnabestia.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |