Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I co, kolejny hołd tuski? |
Sorki panie kancler, żadnych reparacji nam nie trzeba. A jakby co, to z Polaków wydusimy i jeszcze wam pomożemy. Tymczasem przywoźcie nam więcej dzikich. \"fur deutschland\" - panie kancler.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I co, kolejny hołd tuski? |
Decyzja dyplomatyczna o reparacjach zapadła w czasach komunistycznych. Nie mieliśmy w tej sprawie tak naprawdę nic do powiedzenia, nie my o tym decydowaliśmy. Czy Niemcy kiedykolwiek zadośćuczyniły za straty, tragedię II wojny światowej w Polsce? Nie, oczywiście, że nie. Jestem historykiem, jestem z Gdańska. Mógłbym godzinami mówić o tym, jak wygląda ten rachunek. On nigdy nie był zadośćuczyniony, ale nie będziemy o to prosić. To kwestia do przemyślenia przez wszystkie strony. Ja chcę się skoncentrować na tym, aby Polska i Niemcy skoncentrowały się na tym, by budować bezpieczną przyszłość – powiedział szef polskiego rządu. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"Ja chcę się skoncentrować na tym, aby Polska i Niemcy skoncentrowały się na tym, by budować bezpieczną przyszłość\" No to zayebiście. Bo ilekroć szkopy brały się za budowanie, wówczas ginęły miliony ludzi. Włącznie z byłą Jugosławią. Pomijając pierwszą i drugą wojnę światową.
|
|
A ten twój tzw. szef polskiego rządu, taką buduje jedność polskiego narodu że, koń nie tylko zemdlałby, ale zesrałby się ze śmiechu. Nikt nigdy nie dzielił tak Polaków, jak rudy ze swoimi folksdojczami.
|
|
i pamiętajmy o Annie Fotydze, która wspaniałomyślnie zrezygnowała z reperacji. A czopki PiSdowskie tego nie pamiętają. PiSdzica. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
tak, tak..., bezpieczna przyszłość tylko z Rosją i jej Białorusią..! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |