Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z tubki: - \"KIBICE LEGII WARSZAWA ZAORALI TRZASKOWSKIEGO. TEN TRANSPARENT MÓWI WSZYSTKO!\" |
Tym jakoś nie namącił powtarzanymi w kółko bzdetami.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z tubki: - \\\"KIBICE LEGII WARSZAWA ZAORALI TRZASKOWSKIEGO. TEN TRANSPARENT MÓWI WSZYSTKO!\\\" |
to nie kibice, to kibolskie bojówki opłacane od dawna przez PiSlamską mafię, a klub za te ekscesy zostanie ukarany finansowo przez UEFA mimo, że się odciął i skrytykował W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: Z tubki: - \\\"KIBICE LEGII WARSZAWA ZAORALI TRZASKOWSKIEGO. TEN TRANSPARENT MÓWI WSZYSTKO!\\\" |
\"a klub za te ekscesy zostanie ukarany\" Znowuż rudy każe wsadzić kilku do aresztu na 3 lata, pod z dvpy wziętym zarzutem i bez wyroku? To już przerabialiśmy wcześniej.
|
|
aparat rzuca dwa sława, prowokacyjne zdanie ... a poplik łapie się na komentarze i karmi trolla :) obiektywny realista
|
|
Po długiej jeździe silnik stracił wydajność. Postanowiłem poszukać warsztatu w Polsce. Znalazłem kata-serwis.pl/usuwanie-dpf-gdansk/, który się spisał. Zaoferowali rabat na DPF i bonus na serwis w Polsce. Mechanicy wyjaśnili wszystko, a naprawa była sprawna. Obsługa miła. Podoba mi się ich rzetelność, wrócę na pewno!
|
|
Cześć! Na początku wcale nie miałem zamiaru grać w kasynie online, ale zobaczyłem reklamę strony spinmama w internecie i postanowiłem spróbować. To było na początku eksperymentu, ale szybko się wciągnąłem. Gra jest naprawdę płynna, a design strony bardzo mi odpowiada. Zdecydowałem się na grę, która miała większe szanse na wygraną, i to się opłaciło! Po pewnym czasie wygrana była wystarczająca, żeby nie tylko zadowolić się nią, ale i być pozytywnie zaskoczonym. Polecam!
|
|
Nie ukrywam – najpierw byłem podejrzliwy. W Polsce temat gier hazardowych to grząski grunt, więc zanim spróbowałem, sporo poczytałem. Nawet znalazłem komentarze, że to może być przekręt, ale po własnych testach uznałem, że warto zaryzykować. plinko oszuści to często hasło ludzi, którzy przegrali, a nie zrozumieli zasad. Ja nie miałem problemów ani z wypłatą, ani z grą. Fajna opcja, tylko trzeba podejść do tego z głową.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |