wtorek, 15 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
powinien oddać je rodzinie pana Jerzego! I wycofać się z wyborów

Deklaracja Alfonsia Norogrodzkiego o przekazaniu mieszkania przejętego od 80-letniego seniora na cele charytatywne.

W sumie to niezbyt kosztowna ofiara skoro kosztowało go to zaledwie kilkanaście tysięcy...

\"Karol Nawrocki właściwie przyznał się do wszystkiego. Znamy te metody. Pozbyć się dowodów i fantów. A pan Jerzy zostaje bez mieszkania\"
\"Czyli na wprost już się przyznaje, że źle zrobił i teraz pozbywa się przedmiotu zła. Im dalej, tym ciekawiej\"
\"Karol Nawrocki poświęcił mieszkanie seniora Jerzego, dla ratowania relacji z seniorem Jarosławem\"
\"Desperacja. Oddać mieszkanie zdobyte w ten sposób na cele charytatywne, to potwarz. Karol Nawrocki powinien oddać je rodzinie pana Jerzego! I wycofać się z wyborów\"
\"To pan Karol Nawrocki będzie chyba musiał zdobyć klucze do mieszkania\"
\"Człowiek, któremu miał pomóc, nadal zostaje w Domu Pomocy Społecznej na koszt miasta. Ta sprawa przypomina słynne oddanie nagród, które przyznała Beata Szydło. Od wielu lat pan Jerzy korzysta z pomocy Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie. Wszystkie pytania pozostają w mocy\"
\"Oddał co nie jego. Bo pożar go trawił. Panika i desperacja\"
\"Było: \"»to nie moja ręka«. Jest: »ale przecież oddałem« A kłamstwa pozostają\"
\"Nawet jeśli osoba przyłapana na kradzieży przekaże ukradzioną rzecz na cele charytatywne — nie znaczy to, że kradzieży nie było\"
\"Mieszkanie powinno wrócić do zasobów gminy, a Karol Nawrocki powinien odpowiedzieć za próbę wyłudzanie lokalu komunalnego. Deklaracja oddania na cel charytatywny nie swojego mieszkania, do którego nie ma kluczy, to zwykła ściema pod publiczkę\"
\"Zamiast pomóc panu Jerzemu, Karol Nawrocki chce mu sfinansować pogrzeb i nagrobek. Szokujące\"

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: powinien oddać je rodzinie pana Jerzego! I wycofać się z wyborów

co za jaja !

Nawrot łaskawie deklaruje, że pochowa p. Jerzego !

za 7tysi , od Państwa z zasiłku pogrzebowego,
w \"piachu\" - najtańsza trumna,
po znajomości z księdzem sympatykiem PiSu ,

jeden wieniec ... i po pogrzebie :)

MOŻE DZIENNIKARZE ZA TRZY-DZIESIĘĆ LAT
pokarzą mam jak będzie wyglądał grób p. Jerzego ?

obiektywny realista

...oby nie było odwrotnie..., niejeden złoczyńca tak POnuro kombinował...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

paplaki to jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard.

Ich trzeba kopać po mordach bez ostrzeżenia i nie wdawać się w inne interakcje i pod żadnym pozorem nie dyskutować.

I niczego nie tłumaczyć … tylko z miejsca z kopa w ryja ...

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA
===================================================

- po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza ….

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org