Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie można kupić niebieską płachtę z gwiazdkami? Palić nie będę. Ale buty chcę wycierać |
Gdzie można kupić niebieską płachtę z gwiazdkami? Palić nie będę. Ale buty chcę wycierać dzieciom. ... Żeby pamiętały że mUnia to jest szmelc. Ale Polskę kochać uczymy dzieci od dawna ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie można kupić niebieską płachtę z gwiazdkami? Palić nie będę. Ale buty chcę wycierać |
Ale popieramy spalenie niebieskiej płachty. W moim domu popieramy. Sąsiad popiera też! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Re: Gdzie można kupić niebieską płachtę z gwiazdkami? Palić nie będę. Ale buty chcę wycierać |
![]() Trzeba uczyć dzieci rozróżniania pomiędzy Polakiem a POlakiem. Czyli polskojęzycznym akwizytorem obcych - ukraińskich niemieckich ydowskich” ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Mogę się z tobą zamienić na krzyż, albo obrazek jakiejś Matki POd warunkiem, że jak ty będziesz palił flagę, to ja naszczę na twój gadżet... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() Nie było deKomunizacji i zatruwa nam życie sowiecki chów uczniów rynsztoku Urbana ... A dziś trzeba jeszcze deDojczyzacji oraz szybkiej dePolinizacji i deUkrPAainizcji ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
|
Czy Kaczory Donald i Kaczor Kaczor uratują Polskę przez neoMarksizmem? ... Szkoda tylko że łżePrawica i neoTargowica zdominowały Polskę po 1989 r. I dlatego III RP nie przeciwstawiła się neoMarksistom i w Europie dokonała się rewolucja neoMarksistowska pod dyktat Niemiec? I pod dyktat Mandarynów NWO z wielu krajów! ![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie UkroPolin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |