Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale jaja - PISowski kandydat ogłosił ; mieszkanie to przez kolejne KILKANAŚCIE lat będzie służyć organizacji charytatywnej wspierającej osoby starsze - ALE JEST MOJE ! |
PO CO TA ŚCIEMA ? ... przez kolejne kilkanaście lat będzie służyć organizacji charytatywnej wspierającej osoby starsze KILKANAŚCIE , to znaczy ILE LAT ? w kontakcie z organizacją charytatywną, a w zapisie umowy darowizny ma znaleźć się zapis, że pan Jerzy może z tego mieszkania korzystać do swojej śmierci Nawrot głupa pali ! ILE JESZCZE lat POŻYJE p. Jerzy? OSZUKANIEC, przekazał ten lokal jakiejś organizacji charytatywnej ? NIE ! ... a tylko liczy na poklask emerytów z PiSuaru ! hahahaha nota bene chciał cwaniakować - został dzbanem :) hahaha wg prawa, nawet i jak p.Jerzy nie płacił by czynszu a i zesrał się na środku pokoju , - to NIEMIABY MOŻLIWOŚCI EKSMITOWANIA bez zapewnienia lokalu zastępczego ... PO CO TA ŚCIEMA ? kogo oszukuje, NIE JEST NA TYLE GŁUPI, BY WALCZYĆ Z LOKATOREM, BYŁYM POSIADŁACZEM MIESZKANIA ! ... medialnie dobrze by to brzmiało : prezes IPN wyłudził mieszkanie od starego alkoholika, teraz chce go wyrzucić na bruk ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale jaja - PISowski kandydat ogłosił ; mieszkanie to przez kolejne KILKANAŚCIE lat będzie służyć organizacji charytatywnej wspierającej osoby starsze - ALE JEST MOJE ! |
Harytatywnie? ? Jako alfons trójmiejski najszybciej będzie pokój na godziny dla seniorów. I Czyli haftowanie warcaby itd...
|
|
Re: Ale jaja - PISowski kandydat ogłosił ; mieszkanie to przez kolejne KILKANAŚCIE lat będzie służyć organizacji charytatywnej wspierającej osoby starsze - ALE JEST MOJE ! |
pod dopą się pali, to wymyślają różne bzdury obiektywny realista
|
|
Przejęcie mieszkania kosztowało go raptem kilkanaście, może 20 tysięcy, to dla niego teraz, PO piastowaniu dobrze płatnych fuch i dorabianiu np. na publikacjach, nie jest zawrotna, a raczej skromna sumka. Dostał prikaz od innego staruszka - prezesa i musi wykonać w imię partii i PiSlamskiej swołoczy. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |