Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Waszyngtonie objawił się nam Mąż Stanu! |
Nie dość, że przyjmowany przez wszystkich najważniejszych polityków administracji Trumpa, to i przez samego prezydenta Trumpa! I wizyta ciągle trwa a kierownik? ambasady polskiej zaskoczony! Chyba pamiętamy, że USA naszym najważniejszym sojusznikiem? Chyba pamiętamy, że to gospodarka największa na świecie? Chyba pamiętamy, że to kraj w 80 zabezpieczający siłę NATO? I co się okazuje, pan Nawrocki nie dość, że zna dobrze język angielski i ma w nim coś do powiedzenia, to jeszcze wysoki i przystojny! Tak mówi moja żona, że z przystojnością to nawet podobny do mnie ale żona subiektywnie ocenia, zresztą ja mam tylko skromne 185, nie to co paplak, Tusk a nawet Trzaskowski! No i stary jestem, a pan Nawrocki sama młodość! Załatwienie tej wizyty to majstersztyk Kaczyńskiego i pewnie Tarczyńskiego? Tak czy siak dla równowagi Trzaskowskiemu powinni też załatwić jakąś wizytę ,może u Ursuli a może w Chnach? Co do Ursuli to szlak przetarty! na X Krzysztof Panek Przypomniał sceny z inauguracji ubiegłorocznego Europejskiego Kongresu Gospodarczego w Katowicach. Media społecznościowe obiegło wtedy nagranie, jak poszczególni politycy ekipy Tuska podchodzą do szefowej Komisji Europejskiej po zdjęcie. „Co ona musi sobie o nich myśleć...” Do tego Tusk daje pocałunek śmierci Trzaskowskiemu! Donald Tusk zamieścił w mediach społecznościowych zdjęcie z Rafałem Trzaskowskim. We wpisie zamieszczonym do fotografii przekonywał, że tysiące ludzi udają się na spotkania z jego kandydatem na prezydenta. Prawda jest jednak zupełnie inna, co wytknęli internauci w komentarzach do zdjęcia. Brak konsekwencji Publikacja wspólnego zdjęcia obu polityków wydaje się pewną niekonsekwencją. Dotychczas Trzaskowski robił wszystko, żeby odcinać się od Donalda Tuska i unikał jakichkolwiek powiązań z premierem, który stoi na czele cieszącego się coraz mniejsza popularnością rządu. Sam Donald Tusk kilka dni wcześniej przekonywał, że Rafał Trzaskowski jest politykiem w pełni niezależnym, także od niego samego. wPolityce.pl Nie żebym się tym martwił! ![]() VOTUM DEO IGNOTO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Waszyngtonie objawił się nam Mąż Stanu! |
Alfonsio to mąż nastolatki z przychówkiem złowionej w bramie stręczycielskiej speluny. Nowogrodzki objawił się jako Zdrajca POlski Pachołek Trampka... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
hahaha długo sobie pogadał z Trampkiem, ile minut ? cały cyrk w ogrodzie na pikniku, 10 godzin czekania, później - raptem fotka z Trampkiem :) długo sobie pogadał z Marco Rubio - aż 10 sekund !!!! tu film ze \\\"spotkania i rozmowy\\\" alfonsia https://twitter.com/i/status/1918716637726806243 Nawrocki został po prostu przedstawiony jako jeden z wielu gości, kilka sekund. W podobny sposób Nawrocki spotkał się ze spikerem Izby Reprezentantów Mikiem Johnsonem. obiektywny realista
|
|
nota bene ; Autor: -Łomżyniak KOGO ta MENDA , miała na myśli PISząc ; \" katole mają ból tyłka jak zwykle.\" Wszak \"katole\" to główny elektorat PIS ! a Autor: -Łomżyniak, to KTO ? obiektywny realista
|
|
|
wszak sam PiSzesz : i stary jestem, doPiSz stary i głupi , obiektywny realista
|
|
|
Alfonsio uzyskał od gwałciciela odpust zupełny i to za darmochę i w promocji fotkę na razie za darmochę, a haracz zapłaci PO ewentualnym wyborze na prezydenta... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mąż !, ma fajną żonę, Marta jest mamą trójki dzieci, wszystkie to Nawrota ? ... dobry katolik, a wg KK - czy kandydatka na pierwszą damę RP zaciążyła w wieku 16tu lat jako panna - dobra katoliczka ? Mało kto wie, że Marta Nawrocka została mamą w wieku 16 lat. Karol Nawrocki miał 20 lat, jego żona 17, gdy się wzięli ślub. ... czy to jest normalne wg KK i polskiej tradycji, by żenić się z 17nasto latką, no może jak już trzeba, bo była znów w ciąży. obiektywny realista
|
|
no nie, to dziecko 16 to latki nie było karolka :) ale Daniel (ur. 2003), jest dzieckiem Marty Nawrockiej z jej pierwszego związku Z tego wniosek że edukacja seksualna jest potrzebna żeby szesnastolatki czy młodsze nie zachodziły w ciążę. 20 letni chłopak bez powodu żeni się z 17 latką z dzieckiem? Teraz wiemy dlaczego protestował on przeciwko edukacji seksualnej ,bo uważa że najlepsza matka to nieletnia dziewczyna ? obiektywny realista
|
|
... ciekawe , KIEDY URODZIŁO SIĘ biologiczne DZIECKO karolka ? w jakim wieku Marta, poczęła ? obiektywny realista
|
|
...dodatkowe, lewe korzyści stania w bramie stręczycielskiej speluny... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
paplaki tfuskoidy to jest zdziczenie połączone z bezczelnością level hard. Ich trzeba kopać po mordach bez ostrzeżenia i nie wdawać się w inne interakcje i pod żadnym pozorem nie dyskutować. I niczego nie tłumaczyć … — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |