Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Braun pobił pielęgniarkę |
Braun pobił pielęgniarkę - po akcji Brauna z ukraińska flagą w pruszkowskim szpitalu 26letni Ukrainiec obił pielęgniarkę. Wystarczy sprawnie łączyć kropki. Tak naprawdę tę pielęgniarkę obił Braun rękami tego brutalnie sprowokowanego młodzieńca. Najpewniej ten młodzieniec był zły na Brauna i na opieszałość polskiej służby zdrowia, przez których był zmuszany do siedzenia w szpitalu zamiast na froncie. Obicie okazało się skuteczne. Lekarze stwierdzili że dalsza hospitalizacja nie jest konieczna. Młodzieńca zatrzymała policja Bodnara. Po przesłuchaniu i postawieniu zarzutów wypuściła go na wolność, by niczym nieskrępowany, pielęgniarkom i szczęśćborzom na pohybel, mógł udać się na front, bronić swoją ojczyznę. I zapewne tak się stanie. A bodnarowcy niech się wreszcie zajmą szczęśćborzem. Bo to wszystko jego wina. A to co on wyprawia z deMONkracjom to już przechodzi wszelkie pojęcie! — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Braun pobił pielęgniarkę |
Weźże paplak już się nie ośmieszaj. Grzegorz Braun to poważny człowiek. ... A w odróżnieniu od ciebie tępy pajacu są ludzie którzy brzydzą się kłamstwem ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie Palestyna! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Dyskursy Polaków przy stygnącym grillu: A może jednak obił ją bodnar tym swoim Ukraińcem, w porę nie uziemiając szczęśćborza … Grill dogasa, a z tym i towarzystwo.. Towarzystwo nie wie, że Tusk orędziuje, a Nawrocki trumpuje. — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Nie rozumie Cywilizacji Europejskiej i serwuje moralność Sanhedrynu ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” I nie Palestyna! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |