Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. |
Siostra Grzegorza Brauna: nie rozpoznaję w nim chłopca, z którym się wychowywałam. W poruszającym liście opublikowanym na łamach \"Tygodnika Powszechnego\" autorka wyraziła swój sprzeciw wobec postawy polityka. \"Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. Ranią mnie osobiście bezlitosne gesty i słowa, które kieruje do tak wielu osób\" — napisała.https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/nie-moge-milczec-siostra-grzegorza-brauna-przerywa-cisze-na-temat-jego-dzialan/hk3n1fk,2b83378a ...każdym słowem i czynem szczęściobóż POgrąża się niemiłosiernie, nie wiadomo gdzie najpierw trafi, za kraty szpitalne, czy więzienne..? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jestem jego siostrą i wstydzę się tego, co robi Grzegorz. |
![]() Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Monika Braun to jest ta zagubiona kobietka której w życiu nie wyszło? ... I czy to nie ona nazywa siebie „Unijką polskiego pochodzenia”. I by wyjaśniało - dlaczego jest tak inna od reszty rodziny Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
18 maja uzbiera z 1 % głosów ? obiektywny realista
|
|
![]() obiektywny realista
|
|
To straszne, że aż 1% utożsamia się z tym wariatem... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A czy trzasio, nie wstydzi się tego, co robiła jego mamusia?
|
|
cytat: \"\"Matka Rafała Trzaskowskiego, kandydata PO i Nowoczesnej na prezydenta Warszawy, była tajnym współpracownikiem SB o pseudonimie \"Justyna\"\" – ustaliła Gazeta Polska. Rafał Trzaskowski, kandydat na prezydenta Warszawy z ramienia Platformy Obywatelskiej może \"pochwalić się\" rodziną bardzo mocno zakorzenioną w PRL. Teściowa Teresy Trzaskowskiej była kapitanem w UB, a teść - pułkownikiem Ludowego Wojska Polskiego.\"
|
|
Towarzyszko polusa, ale prokuratorzy stanu wojennego, TW Rychu, TW Wolfgang ( jego żona była w zastępstwie Kaczyńskiego prezesem tzw. TK), komunistycznych sędzia Kryże w rządzie I sekretarza KC PZPR-pis syn komunistycznego zbrodniarza, który skazało na karę śmierci Rotmistrza Pileckiego, jakoś czerwona ***** nie przeszkadzali. A wręcz broniłaś tu na tym forum onuco Putina. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ślepe chviszcze nie tylko łże jak PieS, ale POminął zacnego ojca Trzaska, jednej z najwybitniejszych POstaci świata muzycznego POlski współczesnej. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() ”Tu jest Polska!” A nie Polin! ”Tu jest Polska!” A nie Polin! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
A On pewnie wstydzi się takiej siostry! Ja też bym się wstydziła gdybym była na Jego miejscu. Kasia..
|
|
\"POminął zacnego ojca Trzaska\" W przypadku tej nacji, tatusia się pomija. Ważna mamusia, która żymianka jak byk, a po niej również Rafcio. Co oznacza że, trzasio spełnia wymagania ubecko-żymiańskie aby kandydować na prezydenta RP. A to oznacza że, dobro Polaków będzie ostatnim, co zajmie dvpiarza w razie wygrania tzw. wyborów. Co będzie oznaczać że, ten naród jest zbyt durnowaty, aby mieć swojego prezydenta.
|
|
De.wotka, twój szczęściobóż będziesz pan wisieć czyli POdżegacz napadania na lekarzy, nie ma żadnych POzytywnych ludzkich uczuć, więc POza nienawiścią I POgardą nie czuje wstydu... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Nie rozumie Cywilizacji Europejskiej i serwuje moralność Sanhedrynu A łże jak Michnik z Urbanem Grzegorz Braun - ”Tu jeeesst Polska!” A nie Polin
|
|
...będzie prezydentem w pierdlu... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Braun się ostatnio mocno zradykalizował. Tak to ja widzę. To jest naprawdę doskonała opcja jak dla mnie. W moim przekonaniu to jest opcja naprawdę świetna teraz. _____________________________ pisaniepracmagisterskichlodz.pl
|
|
\"Czyżby siostra G.Brauna poczuła się urażona jako członkini plemienia vvędrowno-vvrednego?\" _________________________________________________________________ https://deepstatemap.live/ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
szczęściobóż nadal się POgrąża, zamiast przepraszać POzdrawia... Siostra startującego w wyborach prezydenckich Grzegorza Brauna napisała, że wstydzi się tego, co robi jej brat. Zarzuciła mu pychę i arogancję. Europoseł odniósł się do jej słów w Radiu Wnet. \"Tego się nie da uniknąć, ale oczywiście najserdeczniej pozdrawiam wszystkich moich bliskich, którzy w związku z moją pracą mogą odczuwać jakiś dyskomfort\" — powiedział poproszony o skomentowanie sprawy. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
paplik napisał(a): > szczęściobóż nadal się POgrąża, zamiast przepraszać > POzdrawia... > > Siostra startującego w wyborach prezydenckich Grzegorza > Brauna Siostra ?????????????????????????????????????? Czemu nie piszesz, że to bydle było adoptowane z przytułku dla ociemniałych epileptyków w Sudanie? .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |