Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paplaki narzekali na kurwizję? |
AWANTURA W TVP w likwidacji ..... NAGRANIE KOMÓRKĄ kandydata na prezydenta Krzysztofa Jakuba Stanowskiego ... Audycja przeznaczona dla osób powyżej 16. roku życia Niespodziewanych emocji dostarczyło spotkanie przedstawicieli sztabów kandydatów w wyborach prezydenckich z kierownictwem TVP w likwidacji. Kością niezgody okazała się wytypowana na prowadzącą debatę Dorota Wysocka-Schnepf, której niemal wszyscy uczestnicy zarzucili brak obiektywizmu. Jak skończyła się awantura na Woronicza? Zobaczcie nagranie Krzysztofa Jakuba Stanowskiego. W materiale również debata w Super Expressie zza kulis oraz relacja ze spotkania z wysłanniczkami OBWE. https://www.youtube.com/watch?v=RNJegyGxwFA ------------------- Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paplaki narzekali na kurwizję? |
Znów napisał sobie nam tu paplak jako #Lobo że on to jest niby katolik Ale to nie może być prawda - przecież ... Ale w religii katolickiej są niuanse których paplak nie pojmiesz swoim komuszym łbem Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Tylko Kwiiiiiiiiiiik czerwonych, komunistycznych, PiSdowskich po PiSlandii się niesie. Kvrwizji nic nie przebije. Urban się przy nich wstydził. Typowa PRL owska propaganda. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
śmieszno i straszno, jak @dopokrata walczy o podium na dzbana forumowego z @Lobo :) ... komu kibicujecie ? obiektywny realista
|
|
Macie obraz tego gminnego forum ..... Trzech trolli sobie pogaworzyło, a żaden nawet nie wspomniał nic na temat .... No ale żeby coś powiedzieć na temat, to trzeba mieć poglądy, nawet gdy się z nimi nie zgadza! Ale żeby mieć poglądy należy mieć wiedzę oraz umiejętność rozumowania. W społeczeństwie w którym nikt nie chce się uczyć to demonstrowane poglądy są trollowaniem, jak u trzech powyższych osobników .... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” ... Podpięcie cytatu z Pisma św. nie wytwarza #Lobo głębi teologicznej do dyrdymałów icka ... Zaloguj się więc jako jakiś Rumcajs no i zmień cytat z Pisma św. na jakiś przyśpiewek. O góralu na ten przykład /któremu nie żal wracać do ... hal/ Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
typie po lobotomii umysłu , napisałeś ; trzeba mieć poglądy, nawet gdy się z nimi nie zgadza! DURNIU! jak to, sam ze swoimi poglądami się nie zgadzasz ?:) czyli co, jesteś za a nawet przeciw ? obiektywny realista
|
|
typie po lobotomii umysłu , napisałeś ; trzeba mieć poglądy, nawet gdy się z nimi nie zgadza! DURNIU! jak to, sam ze swoimi poglądami się nie zgadzasz ?:) czyli co, jesteś za a nawet przeciw ? haha i to naPiSał ten co niby posiada umiejętność rozumowania :) inteligentny inaczej :) obiektywny realista
|
|
Lobo to taki PiSdzi przygłup, strojący się w beret mądrali…. Tymczasem antenka na tym berecie wskazuje ostatniego chama spłodzonego na kupie gnoju jakim jest ta krestura. ![]() urbi et orbi !
|
|
Powyższe elukubracje dowiodły niezbicie, że mój strzał był celny .... Nic na temat, jedynie kwiiiiik, jak pisze kartofel ..... trolle uaktywniają się stadami, pali się tfuskoidom pod zadami .... I bardzo dobrze ....... — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jak posłowie PiS i PO do parlamentu Unii antyEuropejskiej głosowali nad arbuzowym bezŁadem zwanym Zielonym? ... Wątpliwości mniej kumatym rozwieje prof Piotrowski https://youtu.be/B7ka3pPyDwk?t=464 Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
|
Lobo DEBILU PISi dopowłazie, a za kurwizji w TVPis w ogóle ktoś z kimś coś uzgadniał na temat prowadzących debaty ? no chyba, że masz na myśli treść pytań z komitetami PiSowców i im tylko wcześniej takowe były znane obiektywny realista
|
|
![]() — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Powyższy post inteligentnego inaczej, typa po lobotomii, dowiódł niezbicie, że mój strzał był celny .... Nic na temat, jedynie kwiiiiik, pisze jak ślepy pelikan dopowłaz TVPis i kurwizji obiektywny realista
|
|
nie rozpłacz się sqrwysynu — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Macie obraz tego gminnego forum ..... głupio mądry troll pro PiSowski od lat nadaje z Niemiec - Lobokorwa ! niby polski patriota, a od lat zarabia na dobrobyt Niemiec, tam płaci podatki a ta QUWA chce nam Polakom w Polsce mówić co dla nas jest lepsze ! ... i taka MENDA ma prawo głosu ? ... będzie miał odrobinę cywilnej odwagi , gdy na forum publiczne nazwę tego typa : QURWĄ POLITYCZNĄ , SPRZEADAJNĄ MENDĄ, ... by mnie pozwać o co ... ? oj, w kontekście są posty @Lobo w necie nic nie ginie ! ... dawaj -typie po lobotomii umysłu :) obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |