Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dla tych co oskarżają kobietę o zabicie... |
... jeśli do złamań doszło już w życiu płodowym, to jest typ 2 i z dwójki dzieci, które urodziły się z tą konkretnie chorobą, jedno przeżyło kilka dni, drugie około miesiąca. Nikt nas nie informował o stanie zdrowia dziecka, nikt nie określał procentowo, jakie ma szanse na przeżycie, nikt się mnie nie pytał, jak się czuję. Byłam jak inkubator, w którym jest dziecko, a ja nawet nie mogłam się od lekarzy dowiedzieć, co naprawdę mu jest.https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/mowia-ze-jestem-morderczynia-a-ja-nie-chcialam-zeby-felek-cierpial/xgyhjrf?utm_campaign=cb To kato-prawica jest winna temu, że ta ciąża trwała za długo, że płód cierpiał już w łonie matki, to PiSlamski, przykościelny Trybunał Przybłędy paraliżuje normalną opiekę lekarzy nad ciężarnymi kobietami. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dla tych co oskarżają kobietę o zabicie... |
Przez wieki ludzie radzili sobie z tym bez sensacji aż przyszli marksiści-leniniści i inni bezbożnicy. Wydali swoje lewo /t.j. bezprawie/ że dzieci /potomstwo/ można legalnie mordować. ... Konsekwencje tragiczne wciąż nam narastają. Nauczyli bezbożnicy żyć jakby Boga nie było ... Już nie lekarz w porozumieniu z rodzicami decydują ale jakieś ustawy i instrukcje. Ludzie zapomnieli że życie do Boga należy. On je daje. I ludzie nogą życie na ziemi skrócić albo też przedłużyć. ... Biada bezbożnikom! Biada! Grzegorz Braun - ”Tu jest Polska!” A nie Polin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |