Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alfonsio ogłosił: jestem decyzją JarKacza |
Jestem decyzją pana prezesa Jarosława Kaczyńskiego — mówił Nawrocki w Łodzi, zaznaczając, że to prezes Prawa i Sprawiedliwości miał ostateczny głos w sprawie jego kandydowania. Alfonsio w żaden sPOsób nie zdołał dotąd przekonać wszystkich PiSlamistów mając wyraźnie niższe notowania od kaczej mafii POlitycznej. Zatem ci dranie wymyślili nową strategię POrzucenia mydlenia im oczu łgarstwem o tzw. obywatelskim kandydacie na rzecz jednoznacznego stwierdzenia o osobistym spłodzeniu tego szkaradztwa przez starego kawalera. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alfonsio ogłosił: jestem decyzją JarKacza |
...i POtwierdza to najnowszy sondaż: Jeśli wybory prezydenckie miałyby odbyć się w najbliższą niedzielę, to w drugiej turze zmierzyliby się Rafał Trzaskowski i Karol Nawrocki – wynika z najnowszego sondażu IBRiS dla Polskiego Radia 24. Kandydat Koalicji Obywatelskiej cieszy się poparciem na poziomie 33,2 proc., natomiast kandydat PiS Karol Nawrocki uzyskałby 25,6 proc. głosów. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
PROPOZYCJA PAPLAKÓW Z PLATFUSIARNI DLA POLSKI I POLAKÓW ... Więc nie dziwi mnie to, że tylko paplaki zagłosują na dupiarza … ![]() — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Przecież wiadomo od dawna, że każdy towarzysz z PZPR-pis to apolityczny czopek PiSdowski. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
„jestem decyzją JarKacza…” Mimo, że Kaczyński mafiozo to sparciały bezdzietny Fiutek to sprawdził się jako ogier spłodził zepsute partyjne dzieci. Jeden to 10 letni Debil sPałacu Adrian a drugi to Alfons Nowogrodzki - wykidajło i sutener hotelowy. Gawiedź Smoleńska prawiczków z tego forum liczy że Karol załatwi ustawę po wyborach „dziewczyna z Pomorza do towarzystwa w każdej gminie. „ - Rządy Pis w liczbach O (zero) udanych reform O skazanych \"złodziei z PO\" po audycie ich rządów 1,12 mld zt na TVPiS i PR z kieszeni podatników (2019) rekordowa inflacja duże kleski dyplomatyczne (Izrael - IPN, TSUE - sady, USA - ustawa 447) 13 nowych podatków Powszechne złodziejstwo. 20 podwyżek i szkodlinych regulacji 100 mld zł przejedzone łapówki wyborcze na socjal 150 afer złodziejskich Powszechna inwigilacja 4 mln zł dotacji dla Rydzyka 100 ml dla złodzieja od Ziobry księdza salcesona I miliardy złotych wyprowadzone z Orlen i lewe fundacje ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |