Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów |
Tak mówił Duda w listopadzie 2024r. Kwiecień 2025: Będę głosował na Karola Nawrockiego obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów |
Duduś jest prezydentem skazańców zatem nie dziwne, że POpiera Alfonsia z kręgu przestępczego półświatka... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Re: Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów |
a 🐏🐏🐏🐏🐏 będą go popierać obiektywny realista
|
|
żyd PO_piera żyda... DLATEGO Polak powinien popierać Polaka! Tragedia polega na tym, że większość wyborców głosujących na Dudę nie miała świadomości, że głosuje na żyda. I tak od 1989... .
|
|
Co sądzisz o stwierdzeniu \"Karol Nawrocki byłby dobrym prezydentem RP\" Zdecydowanie się zgadzam 22.8% Raczej się zgadzam 10.4% Raczej się nie zgadzam 9.2% Zdecydowanie się nie zgadzam 43.1% Nie wiem/Trudno powiedzieć 14.5% W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
PIS dalej będzie twierdził, że to jest obywatelski kandydat? Dziś kaczor na konwencji/wiecu Nawrockiego : Nasz kandydat jest wspierany przez szerokie środowiska społeczne. Ale jeżeli my chcemy wykonać narodowy, patriotyczny i polski obowiązek, to musimy się zaangażować ... kandydat niezależny - bo nic od niego nie będzie zależało, podpisze wszystko co mu kaczyński podsunie obiektywny realista
|
|
Duda : Wolałbym, aby prezydent - tak jak to lubią mawiać politycy, choć nie wychodzi im stosowanie się do tej zasady - był naprawdę prezydentem wszystkich Polaków. Wolałbym więc, by prezydent pozostawił wybór najlepszego kandydata w wyborach prezydenckich samym Polakom. Bo jest głową państwa tak wyborców Nawrockiego, jak i Trzaskowskiego, Mentzena, Hołowni, Biejat czy Zandberga. Nie podoba mi się wykorzystywanie urzędu, tak samo jak nie podoba mi się, gdy w kampanii wykorzystywane są urzędy np. marszałka Sejmu. ... mówi co innego, a robi co chce . obiektywny realista
|
|
Mówienie, że Alfonsio ma być prezydentem wszystkich POlaków, to kpina z ludzi cokolwiek myślących. Wystarczy PObieżnie POsłuchać co ten sztywniak wygaduje, żeby wiedzieć, że byłby to prezydent jedynie katolstwa, bo nawet nie wszystkich katolików, to byłaby marionetka w rękach tych, którzy chcą kato-terroryzmu ideowego i zamordyzmu klerykalnego zamiast wolności wyboru. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
PROPOZYCJA PAPLAKÓW Z PLATFUSIARNI DLA POLSKI I POLAKÓW ... Więc nie dziwi mnie to, że tylko paplaki zagłosują na dupiarza ... ![]() — Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |