wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów

Tak mówił Duda w listopadzie 2024r.

Kwiecień 2025: Będę głosował na Karola Nawrockiego

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów

Duduś jest prezydentem skazańców zatem nie dziwne, że POpiera Alfonsia z kręgu przestępczego półświatka...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Re: Prezydent Rzeczpospolitej nie jest od udzielania oficjalnego poparcia żadnemu z kandydatów

a 🐏🐏🐏🐏🐏 będą go popierać

obiektywny realista

żyd PO_piera żyda...

DLATEGO

Polak powinien popierać Polaka!

Tragedia polega na tym, że większość wyborców głosujących na Dudę nie miała świadomości, że głosuje na żyda.
I tak od 1989...

.

Co sądzisz o stwierdzeniu \"Karol Nawrocki byłby dobrym prezydentem RP\"
Zdecydowanie się zgadzam
22.8%
Raczej się zgadzam
10.4%
Raczej się nie zgadzam
9.2%
Zdecydowanie się nie zgadzam
43.1%

Nie wiem/Trudno powiedzieć
14.5%

PIS dalej będzie twierdził, że to jest obywatelski kandydat?

Dziś kaczor na konwencji/wiecu Nawrockiego :
Nasz kandydat jest wspierany przez szerokie środowiska społeczne. Ale jeżeli my chcemy wykonać narodowy, patriotyczny i polski obowiązek, to musimy się zaangażować

... kandydat niezależny - bo nic od niego nie będzie zależało,
podpisze wszystko co mu kaczyński podsunie

obiektywny realista

Duda : Wolałbym, aby prezydent - tak jak to lubią mawiać politycy, choć nie wychodzi im stosowanie się do tej zasady - był naprawdę prezydentem wszystkich Polaków. Wolałbym więc, by prezydent pozostawił wybór najlepszego kandydata w wyborach prezydenckich samym Polakom. Bo jest głową państwa tak wyborców Nawrockiego, jak i Trzaskowskiego, Mentzena, Hołowni, Biejat czy Zandberga. Nie podoba mi się wykorzystywanie urzędu, tak samo jak nie podoba mi się, gdy w kampanii wykorzystywane są urzędy np. marszałka Sejmu.

... mówi co innego, a robi co chce .

obiektywny realista

Mówienie, że Alfonsio ma być prezydentem wszystkich POlaków, to kpina z ludzi cokolwiek myślących. Wystarczy PObieżnie POsłuchać co ten sztywniak wygaduje, żeby wiedzieć, że byłby to prezydent jedynie katolstwa, bo nawet nie wszystkich katolików, to byłaby marionetka w rękach tych, którzy chcą kato-terroryzmu ideowego i zamordyzmu klerykalnego zamiast wolności wyboru.

PROPOZYCJA PAPLAKÓW Z PLATFUSIARNI DLA POLSKI I POLAKÓW ...
Więc nie dziwi mnie to, że tylko paplaki zagłosują na dupiarza ...

Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata …

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA
===================================================

- po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza ….

tak że ten tegies …

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org