Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZN (Polski Związek Niewidomych) w Łomży popiera i identyfikuje się z poglądami Autora; piszącego pod nickami : aparat, Polus, Kalipso ? ten typ jest Waszym Wiceprezesem ? |
Krzysztof Sz.? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZN (Polski Związek Niewidomych) w Łomży popiera i identyfikuje się z poglądami Autora; piszącego pod nickami : aparat, Polus, Kalipso ? ten typ jest Waszym Wiceprezesem ? |
krótka odpowiedz TAK czy NIE ? Koło PZN w Łomży mieści się obecnie w budynku po byłym Urzędzie Wojewódzkim przy ul. Nowej. W swoich strukturach zrzesza około 60 osób z I i II grupą inwalidzką z powodu stanu wzroku. obiektywny realista
|
|
Re: PZN (Polski Związek Niewidomych) w Łomży popiera i identyfikuje się z poglądami Autora; piszącego pod nickami : aparat, Polus, Kalipso ? ten typ jest Waszym Wiceprezesem ? |
ciekawe , działalność wice prezesa PZN Łomża - Krzysztofa Szymanowskiego - i jego fanatyczna anty rządowa propaganda, przyniesie jakieś profity czy zaowocuje brakiem dotacji? Polski Związek Niewidomych finansowany jest ze środków Funduszu Rozwoju Kultury Fizycznej, zarządzanych przez Ministra Sportu i Turystyki - ze środków PFRON. ... gratuluję głupoty :) poczytajcie co ta ślepa menda swego czasu pisała pod nickiem : Autor: Edvard18 https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=580011&t=579688 i https://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=561322&t=561322 obiektywny realista
|
|
na bank ta sama ŚLEPA menda : ...\" pozdrawiam też ludzi którzy mieli ze mną kontakt i nie musieli mi wydawać paru groszy czy tam złotówek reszty, kto chce i wie coś o mnie i z kim gdzie robiłem, może popytać ludzi, którzy troszeczkę o mnie wiedzą, no i pewnie ludzie którzy nie musieli wydawać tych paru żelaznych krążków z wybitymi cyferkami i godłem w koronie na rewersie domyślają się kim jestem),... Re: pogotowie łomża - chamstwo i niekompetencja Autor: Edvard18 Data: 06-02-13 15:31 https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=580011&t=579688 obiektywny realista
|
|
bawmy się dalej; lata wstecz na forum pisali : Pewna osoba z forum podała jego przybliżony opis - 155cm wzrostu, około 60 kg wagi, rozmiar stopy 41 i strasznie wredny wygląd twarzy ten co nie ma rodziny, brat zaćpał się na śmierć, (sam mam syna, może i nie mam z nim ani jednej wspólnej niteczki DNA), ale kocham dzieciaka jak własnego @kalam E-mail: edvard18@o2.pl Prawda to, że Od dziecka leczę się na astmę i byłem częstym \"gościem\" w szpitalu. obiektywny realista
|
|
musisz śmieciu mieć zasrane życie, skoro zajmujesz się takimi sprawami, musi ci sprawiać satysfakcję pomiatanie ludźmi, ale musisz też okropnie się bać ludzi, robiąc to anonimowo .... Ciągle nie masz nic wartościowego, co mogłoby zająć twój czas i umysł, czyniąc twoje nędzne życie szlachetniejszym, a jedyne co ci zostaje to skakanie z gałęzi na gałąź w rytmie, który narzucają tfuskoidy. Podaj nazwisko, pesel i numer telefonu i zobaczysz jak szybko karma do ciebie wróci ... Poza tym śmierdzi ci z ryja jak paplakowi z dnpy, ale to ciebie nie usprawiedliwia, szmaciarzu ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |