Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś kapo PO zabijają dzieci... jutro bądą nas! |
Skandal w Oleśnicy! Czy to była Legalna Aborcja? Interwencja G. Brauna oraz R. Fritza! https://youtu.be/FmrRt2x21qk Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas... ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś kapo PO zabijają dzieci... jutro bądą nas! |
Ale w domu wszyscy zdrowi ?
|
|
To procedura medyczna zgodna z prawem i za zgodą pacjentki lekarz może ją zastosować. Nie ma co do tego prawnych wątpliwości. Iniekcja z chlorkiem potasu, który podaje się do serca płodu, by zatrzymać jego funkcje, jest procedurą medyczną zgodną z prawem i za zgodą pacjentki lekarz może ją zastosować. Nie ma co do tego prawnych wątpliwości. Niefortunne, w kontekście sensacji, która przewija się teraz w mediach, było zastosowanie zabiegu tak późno, w 36. tygodniu ciąży. Nie była to jednak ani fanaberia pacjentki, ani lekarki. Fakt, że pacjentka zdecydowała się tak późno na przerwanie ciąży, wynikał prawdopodobnie z niewłaściwie przekazanej informacji na temat stanu płodu i utrudniania przerwania ciąży na wcześniejszym etapie. Prawo nie przewiduje w takich przypadkach ograniczeń czasowych, które nakazywałyby wykonanie zabiegu w konkretnym terminie. Ustawa o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży wskazuje wyraźnie, że w przypadku przesłanki o zagrożeniu zdrowia i życia matki nie ma ani limitów czasowych, które określałyby konkretny termin, w jakim można taki zabieg wykonać ani ograniczeń dotyczących sposobu, w jaki ciąża ma być przerwana. Decyduje o tym lekarz za zgodą pacjentki. Obciążenie dziecka tak poważną wadą, jak wrodzona łamliwość kości, może prowadzić do poważnego rozstroju zdrowia matki, co w tym przypadku potwierdzili psychiatrzy. Kluczowy jest typ choroby. O ile z większością da się żyć, w tym przypadku płód miał typ drugi - jedyny, który zawsze prowadzi do śmierci płodu. Niestety w mediach pojawiają się oburzające twierdzenia, że dziecko mogło urodzić się zdrowe. Otóż nie mogło, bo miało jedną z najcięższych chorób genetycznych, która oznacza śmierć tuż po urodzeniu. Takie dziecko może przeżyć maksymalnie miesiąc i od pierwszych minut po urodzeniu wymaga sedacji paliatywnej, czyli śpiączki farmakologicznej ze względu na skrajny ból. - Dziecko jest jednym wielkim bólem, bo kości łamią się cały czas, przy każdym nawet najmniejszym ruchu. Kości dosłownie się rozpadają, a do tego pojawiają się zaburzenia krążeniowe i oddechowe. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
![]() Czy Judenrat Łomża dalej będzie bronić oleśnickiej Mengele Herr Tuska? Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Stanowisko katolickich stowarzyszeń medycznych ws. zabójstwa prenatalnego w Oleśnicy Cytat: Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Niby katolicy, a nie boją się grzeszyć łgarstwem i dawaniem fałszywego świadectwa, bo prawda jest taka: Kluczowy jest typ choroby. O ile z większością da się żyć, w tym przypadku płód miał typ drugi - jedyny, który zawsze prowadzi do śmierci płodu. Niestety w mediach pojawiają się oburzające twierdzenia, że dziecko mogło urodzić się zdrowe. Otóż nie mogło, bo miało jedną z najcięższych chorób genetycznych, która oznacza śmierć tuż po urodzeniu. Takie dziecko może przeżyć maksymalnie miesiąc i od pierwszych minut po urodzeniu wymaga sedacji paliatywnej, czyli śpiączki farmakologicznej ze względu na skrajny ból. - Dziecko jest jednym wielkim bólem, bo kości łamią się cały czas, przy każdym nawet najmniejszym ruchu. Kości dosłownie się rozpadają, a do tego pojawiają się zaburzenia krążeniowe i oddechowe. Zatem katolstwo nie tylko opiera się na prymitywnym sPOstrzeganiu świata, ale też na łgarstwie i bolszewickiej mentalności wpieprzania się do cudzego życia osobistego. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Prawie ”Każdy post paplaka to bełkot kretyna” \"Prawie robi różnicę\". Bo większość to propaganda z zamiarem szkodzenia Polsce. NeoBolszewia atakuje ... Opis zdarzenia na portalu Moja Oleśnica Cytat: Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
kato-bolszewicy taki kobietom los zgotowali: https://mylomza.pl/artykul/samobojstwo-na-oddziale-n1696216 ...a De.wotka nadal będzie POdważać zaświadczenia od psychiatry jako wskazanie do aborcji... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"kato-bolszewicy taki kobietom los zgotowali\" Ty się popie*doleńcu już nawet do leczenia nie nadajesz. Wiesz kto, dlaczego i jak to idź zgłoś, prokuratura będzie miała mniej do roboty,a nie wykorzystujesz czyjąś tragedię do swoich gierek! Debillll do kwadratu! Kasia..
|
|
...a ta niewiasta z Oleśnicy nie przeżywała tragedii.?!, a może owa odważna lekarka uratowała jej życie chroniąc przed samobójstwem..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ona taka odważna jak ty postawny! Zdecyduj się w końcu czy tu o tej z Oleśnicy, czy o tragedii z naszego miasta,o której idiootooo nie masz pojęcia, jaka była tego przyczyna. Ale standardowo jak zawsze pokażesz swoje prawdziwe oblicze z nieuleczalną przypadłością. Kasia..
|
|
oooo! taaaak!, ty na pewno wiesz, że była prze szczęśliwa z POwodu POrodu... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A gdzie tak stwierdziłam?To ty kretynie z automatu już wiesz co i jak,ja nie wiem czy była szczęśliwa, czy może nie była z powodu porodu.Ja nie gdybam w tym wypadku. Ty wiesz kuźwa wszystko, więcej niż prokuratura która dopiero będzie ustalać przyczynę tej tragedii. Ty jesteś chodzący kretyn, który nie potrafi uszanować tragedii czyjejś rodziny,tylko oczywiście wrzuci temat że za wszystkim stoi jakiś katolik. Lecz się przygłupie. Kasia..
|
|
...a ty uszanowałaś tragedię rodziny, której matka POddała się aborcji w Oleśnicy..?!, kto POdważał zaświadczenie od psychiatry..? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Kibice Legii- „Jagielska = Mengele” Grzegorz Braun - ”Tu jet Polska!” A nie Polin
|
|
Zaświadczenie jedno? Czy aborcje na zaświadczenia od psychiatry?! Ty kłamliwa łajzooo! Napisałam jasno i wyraźnie że wystarczy kwit od psychiatry i skrobią dzieci na potęgę, nawet te zdrowe. Odnosiłam się do ponad stu aborcji przeprowadzonych tylko w jednym roku,w tym dzieci całkowicie zdrowych, nawet w trzecim trymestrze! Nie wmawiaj mi skv... czegoś czego nie napisałam odnośnie tego konkretnego przypadku ! O chorych dzieciach napisałam tak! \"Nie oceniam kobiet które mają urodzić dziecko bardzo chore, skazane na śmierć. To ich decyzja, myślę że często ciężka\" A teraz wypier... kłamliwy skv! Kasia..
|
|
Słono klub buli za swych kato-szowinistów stadionowych w POstaci sterowanych kiboli: Cios od UEFA. Legia Warszawa boleśnie ukarana W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |