Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"ZNAŁEM NAWROCKIEGO...\" SZOKUJĄCY TELEFON DO STUDIA. WIDZ POWIEDZIAŁ WSZYSTKO |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"ZNAŁEM NAWROCKIEGO...\\\" SZOKUJĄCY TELEFON DO STUDIA. WIDZ POWIEDZIAŁ WSZYSTKO |
![]() obiektywny realista
|
|
Re: \\\"ZNAŁEM NAWROCKIEGO...\\\" SZOKUJĄCY TELEFON DO STUDIA. WIDZ POWIEDZIAŁ WSZYSTKO |
JarKacz wystawiając takie szkaradztwo mści się na POlakach za utratę władzy... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Alfonsio publiczne łże jak PieS, ostatnio usPOkajał, że śledztwo w sprawie apartamentu zostało umorzone, tymczasem trwa w najlepsze... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dla tych co sterują KL Polin najważniejsze, że to żyd! .
|
|
prezes IPN , ten co niby w sprawie ekshumacji np. w Jedwabnem nic nie może :) obiektywny realista
|
|
. obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |