Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To kto w Lomzy jest tym oszustem MPEC Lomza czy Spółdzielnie |
„.. podnoszenie opłat za ciepło za centralne ogrzewanie lub ciepłą wodę użytkową przez spółdzielnie, wspólnotę mieszkaniową czy zarządcę nieruchomości i powoływanie się przy tym na wprowadzenie przez MPEC nowej taryfy – jest zwykłym oszustwem - to cytat z oświadczenia prezesa MPEC z dnia 02.10.2023 r. Niech Prezes MPEC Łomża wyjaśni Mieszkańcom Łomży , po co MPEC wnioskował do URE o podwyżkę cen ciepła skoro nowe taryfy z dnia 01.09. 2023 r., łącznie z upustem nie powoduje wzrostu cen ciepła. To po jaki dzwon w Polsce jest URE , które zatwierdza uzasadnione koszty wzrostu cen ciepła dla Łomży 8% , jak Prezes MPEC daje upust o taki procent . To są te uzasadnione koszty zgodnie z Prawem Energetycznym , czy wszystko to oszustwo. To kto w końcu w Łomży jest tym oszustem, MPEC Łomża czy Spółdzielnie. Jak była podwyżka taryf ciepła ja dostałem podwyżkę choć Prezes mówił ze daje upust , jak za rok była obniżka taryfy to nikt nie mówi o obniżce cen , tylko nadal rzną po kieszeni. OSZUSCI.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To kto w Lomzy jest tym oszustem MPEC Lomza czy Spółdzielnie |
Jeden prezes przeprosił drugiego prezesa a ja podwyżkę płace jak była obniżka to ku., rwa to siedzą cicho i nikt nie obniża kombinatorzy.
|
|
jaruś, siedząc kilkanaście lat w Islandii, płacisz za CO w Łomży ? ... czy kąsasz , bo cię z roboty w MPEC swego czasu wywalili ? ... napisz za co ? obiektywny realista
|
|
Nie wywalili tylko sam odeszłam , a prawda jest tak ze jeden prezes całuje drugiego w ciemne miejsce ale podwyżek nie cofa tylko kasuje , jak jest obniżka to cicho sza. Za moich czasów tego nie było. To po jaki dzwon w Polsce jest URE , które zatwierdza uzasadnione koszty wzrostu cen ciepła dla Łomży 8% , jak Prezes MPEC daje upust o taki procent . To są te uzasadnione koszty zgodnie z Prawem Energetycznym , czy wszystko to oszustwo.
|
|
jaruś, ty chłop, baba czy trzecia płeć ? może i masz racje ale jak my możemy sugerować się opinią byłej pracownicy czy pracownika, który niby sam/sama ? obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |