Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
World News czyli Wiadomości ze świata |
World News What? EU Commission Dictator Ursula Von Der Leyen Says Jewish Babylonian Talmud Lies At Heart Of European Culture by Alex Jones | Infowars.com April 8th, 2025 8:43 PM Wiadomości ze świata Co? Dyktatorka Komisji Europejskiej Ursula Von Der Leyen mówi, że żydowski Talmud babiloński leży w sercu kultury europejskiej. podał Alex Jones | Infowars.com 8 kwietnia 2025 r. 8:43 PM https://tiny.pl/cjy50_b9 Alex Jones analizuje nagranie wideo, na którym przewodnicząca Komisji Europejskiej Ursula von der Leyen fałszywie twierdzi, że kulturę europejską ukształtowały wartości żydowskiego Talmudu, a nie chrześcijaństwo i Biblia. JEST TO NAJPODLEJSZY ATAK NA CHRZEŚCIJAŃSTWO JAKI WIDZIAŁEM. No!!! Toście się dowiedzieli, z kim macie do czynienia. (JA wiedziałem to już wcześniej) ================================================ ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: World News czyli Wiadomości ze świata |
... i co typie po lobotomii mózgu negujesz żydowski wkład , osiągnięcia i naukowe przez pejsatych w kulturę, naukę i technikę europejską ? na przestwieni wieków ? obiektywny realista
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ghtZqTDAqy0 Bardzo dobre podsumowanie poglądów aktualnej krulowej Jewropiejskiej Łunii ... ================================================ ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Proszony byłeś paplak @Lobo aby nie obrażać wciąż katolików i aby nie ośmieszać też Pisowców. ... Bo Podlasie nie jest ciemne Więc i nie“jest tegies”
|
|
Podlasie jest ciemne, bo wegetują tu paplacy pospołu z wąskimi dvpokratami. wąski dvpokrata to złodziej, bo używa mojego cytatu: KAŻDY POST PAPLAKA TO BEŁKOT KRETYNA bez mojej zgody ............... Jak chodzi o Mnie, to ani dvpokraty ani paplaka nie trawię. To są zwykłe półgłówki, które plotą trzy po trzy i są dumni z tej swojej głupoty. Widać gołym okiem, że myślenie i rozumowanie to nie jest to, co im przychodzi z łatwością =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |