Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co ten oszołom BRAUN mam proponuje ? |
Primo : Żaden prezydent RP , gowno może zrobić, bez rządowej większości w Sejmie - co najmniej 2/3 głosów w obecności co najmniej połowy ustawowej liczby posłów z 460 posłów - KONFA ma ok. 15 stu do tego obecnie KONFA Mentzena i Bosaka , odcina się od BRAUNA i KORWINA obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co ten oszołom BRAUN mam proponuje ? |
![]() obiektywny realista
|
|
0n nie proponuje niczego \"wam\" żydy tylko POLAKOM! .
|
|
Duża część wyborców jest zupełnie nie kumata w sprawach publicznych i zachowuje się tak jak pewna babcia, która opłacając rachunki na POczcie targowała się z okienkiem, że za drogo, a inna przychodziła co tydzień PO emeryturę twierdząc, że POprzednia się już skończyła i ona POtrzebuje kasy (przykłady autentyczne). To dlatego tak duże POparcie mają różnej maści POpulistyczni łgarze. Przecież JarKacz od dziesięcioleci łże jak PieS z POwagą mistrza ceremonii POgrzebowej i nie tylko uchodzi mu to na sucho, ale zrobił karierę POlityczną budując na łgarskim POpuliźmie jedno z najsilniejszych ugruPOwań POlitycznych. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
BRUN kibicuje Białorusi po co ta menda brała ruble od putina ? obiektywny realista
|
|
...? napisał(a): > BRUN kibicuje Białorusi > > po co ta menda brała ruble od putina ? > JJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA też kibicuję Białorusi i robię to 100% gratis, pro publico bono .
|
|
no i już macie przykład, MENDY i trolla proputinskowego ob STRANSKY - ruska onuca obiektywny realista
|
|
...? napisał(a): > BRUN kibicuje Białorusi > > po co ta menda brała ruble od putina ? > JJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA też kibicuję Białorusi i robię to 100% gratis, pro publico bono .
|
|
Braun ma dla Polski i Polaków ratunek ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |