poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miszcz marketingu

ogórki, czekoladki i wafelki

Bąrzur dobrze się przygotował. Marketingu miszcz:

https://x.com/michaldworczyk/status/1907879232581124323

PS Tak, potwierdzam:
Konserwowe ogórki Orbanka są lepsze 
od konserwowych ogórków Krakusa (które też są niezłe).

Moglibyście wybrać MNIE na waszego prezydenta
gdybym aplikował na to stanowisko.
Ale nie aplikuję. Sorry.

Tak że ten tegies ....

======================

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miszcz marketingu

Nie jest „… ten tegies ....”
gdy paplak robi tu za katolika.
Robi to z zamiarem ośmieszenia?

widzę wąski, że ty z myśleniem i rozumowaniem masz tyle samo do czynienia co wieprzki paplacy ...

A jak powszechnie wiadomo myślenie i rozumowanie to nie jest coś, co wieprzkom paplakom wychodzi najlepiej.

Więc ty się wąski d0pokrato zastanów przeciwko komu z zamiarem ośmieszenia mój post jest napisany i już nie ośmieszaj się tu więcej.

I żebyś mi więcej bez mojego pisemnego zezwolenia nie używał z zamiarem ośmieszenia mojego „cytata”, że każdy post paplaka to bełkot kretyna, paniatna? NO!

[To spekulacja i opinia, jak zwykle, a nie żadna „mowa nienawiści”.

Obywatele mają prawo do spekulacji na temat publicznych osób: to część wolności słowa. Mamy również prawo do kwestionowania nowych historii.

Prawo nie wymaga od nas, abyśmy wierzyli we wszystko, co nam powiedziano.]

Tak że tegies ….

===================

===================

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

ale głupio się tłumaczy typ po lobotomi

hahaha
teraz dopę liże dopokracie :)))

obiektywny realista

hahaha

ten po lobotomi umysłu poucza dopokratę \"))))

fan nawrota - bije w Mentzena i Konfederację :)

... nawrot , to będzie następny prezydent palący świece chanukowe ?

obiektywny realista

Andrzej Duda kończy swoje urzędowanie jako anglosaski, żydowski, banderowski lokaj! Konfederacja Korony Polskiej

Podczas konferencji Braun nie szczędził krytyki pod adresem prezydenta Andrzeja Dudy, określając go mianem „lokaja” obcych mocarstw. „Andrzej Duda kończy swoje urzędowanie z pełną autodemaskacją, w głębokiej niesławie, jako anglosaski, żydowski, banderowski lokaj, który gotów jest rzucić na stos polskiego życia losy, po to tylko, żeby ugrać Bóg wie co” – stwierdził. Już po konferencji, w wypowiedzi dla jednego z dziennikarzy, oceniając stanowisko Andrzeja Dudy wobec zgody USA na ataki rakietowe w głąb Rosji, powiedział: „Rakiety latają, a ten zdrajca i dureń patentowany się cieszy”.

obiektywny realista

Flixfox APK is a comprehensive streaming app that gives users access to a wide range of movies, TV shows, and series. With a simple, easy-to-use interface and high-quality streaming options, Flixfox APK provides an exceptional entertainment experience on Android devices.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org