poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :)

Windsorowie (ang. House of Windsor) – panujący ród królewski w Zjednoczonym Królestwie i innych krajach Wspólnoty Narodów
potwierdza;

pra,pra przodek kaczora był królem kibla ,
był najbardziej intymnym towarzyszem odpowiedzialnym za asystowanie władcy w wydalaniu i higienie. Później nazwę tej pozycji zmieniono na Groom of the Stole, czyli stolcowy szambelan.

\"Towarzysz stolcowy\" hahahaha

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :)

haha

wój giertycha :)

obiektywny realista

Re: Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :)

Stream India is a versatile streaming app that provides users with access to a wide variety of live sports, movies, TV shows, and more. With its easy-to-navigate interface and seamless streaming experience, Stream India keeps users entertained with diverse content on their devices.

obiektywny realista

obiektywny realista

Przyszedł Kaczor do Romana;
-Ja tu rządzę, proszę Pana.
Spadaj szybko stąd łobuzie,
Bo inaczej dam ci w buzię.
Jestem mądry niesłychanie,
Zawsze czyste mam ubranie,
Zawsze dobre mam trzewiki
i garnitur z Ameryki,
Jak coś powiem, to roztropnie,
Niech was wszystkich kaczka kopnie.
Byłem kiedyś w Częstochowie,
Inowrocław też poznałem,
No a w Rzymie, to dam głowę,
Wieżę Eiffla raz widziałem.
Sam sznuruję swoje buty,
Czasem wodę ugotuję,
A gdy minie miesiąc luty,
Poprzycinam wszystkie thuje.
Spojrzał Roman na lebiegę,
I uśmiechnął się z przekąsem,
- Czy mnie bierzesz za kolegę?
Ja nie jestem twym alfonsem.
Spadaj stąd nim coś się stanie,
\"Mów mi Wuju\", karakanie.

obiektywny realista

Giertych zagłębił się w swoje drzewo ginekologiczne.
Stwierdzając że, wywodzi się z prostej linii od rzymskiego senatora cincinatusa.

O przepraszam:
\"Kaligula uczynił konia incitatusa obywatelem, a następnie senatorem rzymskim.\"

...najważniejsze, że jest POstawnym menem, a nie jakimś tam kurduplem, na dodatek starym kawalerem no i ślepym chviszcze też z pewnością nie jest...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

mały puto

\"że jest POstawnym menem, a nie jakimś tam kurduplem\"

Też jesteś postawnym?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org