Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :) |
Windsorowie (ang. House of Windsor) – panujący ród królewski w Zjednoczonym Królestwie i innych krajach Wspólnoty Narodów potwierdza; pra,pra przodek kaczora był królem kibla , był najbardziej intymnym towarzyszem odpowiedzialnym za asystowanie władcy w wydalaniu i higienie. Później nazwę tej pozycji zmieniono na Groom of the Stole, czyli stolcowy szambelan. \"Towarzysz stolcowy\" hahahaha obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :) |
haha wój giertycha :) obiektywny realista
|
|
Re: Gnom z Żoliborza twierdzi, że bardzo dalekim krewnym rodziny królewskiej brytyjskiej :) |
Stream India is a versatile streaming app that provides users with access to a wide variety of live sports, movies, TV shows, and more. With its easy-to-navigate interface and seamless streaming experience, Stream India keeps users entertained with diverse content on their devices.
|
|
obiektywny realista
|
|
![]() obiektywny realista
|
|
Przyszedł Kaczor do Romana; -Ja tu rządzę, proszę Pana. Spadaj szybko stąd łobuzie, Bo inaczej dam ci w buzię. Jestem mądry niesłychanie, Zawsze czyste mam ubranie, Zawsze dobre mam trzewiki i garnitur z Ameryki, Jak coś powiem, to roztropnie, Niech was wszystkich kaczka kopnie. Byłem kiedyś w Częstochowie, Inowrocław też poznałem, No a w Rzymie, to dam głowę, Wieżę Eiffla raz widziałem. Sam sznuruję swoje buty, Czasem wodę ugotuję, A gdy minie miesiąc luty, Poprzycinam wszystkie thuje. Spojrzał Roman na lebiegę, I uśmiechnął się z przekąsem, - Czy mnie bierzesz za kolegę? Ja nie jestem twym alfonsem. Spadaj stąd nim coś się stanie, \"Mów mi Wuju\", karakanie. ![]() obiektywny realista
|
|
Giertych zagłębił się w swoje drzewo ginekologiczne. Stwierdzając że, wywodzi się z prostej linii od rzymskiego senatora cincinatusa.
|
|
O przepraszam: \"Kaligula uczynił konia incitatusa obywatelem, a następnie senatorem rzymskim.\"
|
|
...najważniejsze, że jest POstawnym menem, a nie jakimś tam kurduplem, na dodatek starym kawalerem no i ślepym chviszcze też z pewnością nie jest... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
mały puto \"że jest POstawnym menem, a nie jakimś tam kurduplem\" Też jesteś postawnym?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |