Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
De. vel Kasia .. pamiętamy |
wnuczek już ma fanów sexsi babci - ...połytkaczki spermy ma czym się pochwalić - babcia DE - jest mistrzynią, tak ciągnie laskę , aż : \" partner , dopą prześcieradło wciągna \" - jak sama swego czasy tu na forum pisała :) obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: De. vel Kasia .. pamiętamy |
Katarzyna N. obiektywny realista
|
|
amstaff cipę liże :))) obiektywny realista
|
|
SUKA, piata kolumna putina, SZMATA ! obiektywny realista
|
|
kiedy zdechniesz chvuju? .
|
|
niedzialkowska... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
niedzialkowska...? to ta seksy babcia, mająca ok. 55 latek ? niby wąska w talii a z dużym, obwisłym biustem ? i ma wnuka ok. 13toletniego ? ... a łon ci nie ma przypadkiem na imię Dawid , nie uczęszczał do 10-tki ? Autor: De. Data: 24-03-17 12:30 \"Jan to mój wnuk nie syn, ale w sumie kocham go jak swojego:) Powiem tak mały w przedszkolu nie sypia, ma prawie 5 lat... \" https://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=760412&t=760388 obiektywny realista
|
|
niedzialkowska...? ...a to nie zbieżność nazwisk ? tak szlachetna osoba, jak p. Katarzyna Niedziałkowska- pomoc administracyjna w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie w Łomży - pomagająca z racji piastowanego stanowiska i niepełnosprawnym ( w tym i niedowidzącym ... jak i nasz forumowy Krzysio ) - może a raczej nie, być taka głupia ? podrzędna a jednak urzędniczka jednostki budżetowej, ośmiesza swymi często wulgarnymi komentarzami na potralu 4lomza, wiarygodność instytucji - ksenofobiczne posty itp... Jacek Albin Nowakowski -Dyrektor tego nie widzi ? PS: Sorry, to nie ta sama osoba ? obiektywny realista
|
|
De... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
leczy olejem rycynowym... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
niedowidzący Krzysztof Sz. - menda Autor ; aparat vel Kalipso vel Polus vel ślepy hoj beneficent PFRON i innych organizacji opieki społecznej, ulubieniec autorki Kasia.. da głos ??? obiektywny realista
|
|
hahaha ta De.bilka przez lata próbowała uwodnić na tym forum, że autor :paplik - to Władek z Kontaktów :))) nota bene ; durna baba wpierała wielokrotnie internautom, że zna mnie osobiście i ja jakobym byłbym śp. p. -deweloperem łomżyńskim :) Development Zacharzewski - Skowroński ... w interniecie nic nie ginie, hahaha - durna babcia - teraz znów napiszesz, że ja to p. z Kownat ... Skowronek ? obiektywny realista
|
|
to nie obłęd ! a demaskacja starej rury, która swego czasu zalazła mi na odcisk , sama coś, tam gdzieś insynuowała bezpodstawnie, ale po czasie - Przyszła kryska na Matyska. Kryska to koniec (kreska). koniec – koniec szelmostw, obiektywny realista
|
|
najmowała się do opieki nad bachorami... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
ona swego czasu mnie tu na forum z błotem mieszała, no to teraz czas ujawnić , kim jest ta \"dama\" ? obiektywny realista
|
|
Katarzyna N. \"wielbłądzie kopyto\" - mały rozumek - duże obwisłe cycki rozwiązła i wulgarna babcia ps; twój amstaff już od ciebie uciekł, jak i były mąż ? obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |