piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz- Konfederacja ma szansę zrobić to, czego mnie się nie udało osiągnąć

To, z czym mamy do czynienia dzisiaj, jest skutkiem tego ustroju politycznego, bo ten ustrój polityczny szefowi partii władzy daje uprawnienia dyktatorskie- przekonywał Paweł Kukiz w Polsacie

https://youtu.be/NP6RspDj_do

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz- Konfederacja ma szansę zrobić to, czego mnie się nie udało osiągnąć

Choć hasła sKukiza są demagogiczno-POpulistyczne to jednak trafiają do ludzi o słabej świadomości na temat spraw publicznych bo dają łatwe rozwiązywanie problemów, których w taki sPOsób zlikwidować się nie albowiem mnożą się nowe. Widać to na przykładzie zastosowania ordynacji jednomandatowej, przy której nawet większa część wyborców POzostałaby bez reprezentanta we władzach wybieralnych.
Jednak sKukiz ma rację, że neofaszyści od Końpederastów mają szansę zrobić lepszy wynik wyborczy od niego, bo jadą na fali odwracającego się wahadła wyborczego na świecie w stronę skrajnej prawicy.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Mentzen idąc do żyda Dudy,

najbardziej antypolsko odrażającej postaci w historii Polski,

pozbawił się setek tysięcy głosów, w tym MMMOOOJJEGOOO

...

Mentzen to Polskość
Trzaskowski - nienormalność

Poznaj konkretne argumenty, którymi możesz posłużyć się w rozmowie z bliskimi i znajomymi, pokazujące co naprawdę oznacza wizja Mentzena dla Polski. Zaczynamy!
Argument 1: Jeśli wygra Mentzen młode kobiety kobiety będą miały jeszcze gorzej niż za rządów Prawa i Sprawiedliwości
Argument nr 2: Zapomnijmy o Polsce gdzie jest miejsce dla każdego, niezależnie od narodowości, wyznania czy orientacji seksualnej
Argument nr 3: Program Mentzena to słaba Polska w słabej Europie
Argument nr 4: Wstydliwy związek z niemiecką AfD
Argument nr 5: Mentzenowi marzy się Kościół jak dawniej
1] Kara za aborcję, in vitro tylko z własnej kieszeni… Jaki jest program zdrowotny Konfederacji?, Medonet, 3.04.2023 r.

[2] „Nie chcemy Żydów, gejów, aborcji, podatków i UE. To trafia do wyborców” [PIĄTKA KONFEDERACJI], Oko.Press, 1.05.2019 r.

[3] Sławomir Mentzen o tym, jakim byłby prezydentem. Aborcja, związki partnerskie i prezydenckie weto, SE.pl, 28.09.2024 r.

[4] Piękny gest youtubera. Przypomniał Mentzenowi jego fanatyzm religijny, AszDziennik, 28.03.2025 r.
https://www.akcjademokracja.pl/mentzen-argumenty/

Koroluk zebrał też fragmenty usuniętych już projektów ustaw Mentzen, a wśród nich m.in. \"stosowanie lekkich kar cielesnych\", \"zniesienie karalności materiałów mogących służyć do promowania ideologii totalitarnych\" oraz... wprowadzenie \"nierozerwalnego małżeństwa\".https://aszdziennik.pl/146018,z-okazji-miedzynarodowego-dnia-klamstwa-youtuber-podzielil-sie-prawda-o-pal

paplik napisał(a):

> Koroluk zebrał też fragmenty usuniętych już projektów

Niech wszystkie korol...\"uki\"
sssssssss........ją

NNAAAAAAAAAAA \"uk\", do krainy \"404\"

...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org