wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kupiłem to, zanim Elon oszalał

Kto by pomyślał, że zakup auta stanie się politycznym oświadczeniem? Naklejka z napisem \"Kupiłem to, zanim Elon oszalał\" (7 dolarów na Amazonie) stała się viralem w mediach społecznościowych, pojawiając się na zderzakach Tesli w USA.

Musk szokuje i budzi gniew. Kadrowe czystki prowadzone w agencjach federalnych przez zespół DOGE to jedno, ale ostatnia aktywność miliardera, mierzona rytmem wpisów na X bardziej w stylu internetowego trolla niż \"nieformalnego wiceprezydenta\", godzi w jego reputację. Twórca Tesli i SpaceX nie tylko traci miliardy na giełdzie, ale też status \"ekscentrycznego miliardera\", stając się nieprzewidywalnym awanturnikiem. \"The Independent\" porównał sprzedaż Twittera Muskowi do \"wręczenia dziecku naładowanej broni\".
Skrzywdzony przez ojca dzieciak w ciele dorosłego. Geniusz zmagający się z własnymi demonami. Wizjoner na granicy autodestrukcji. Kim pan jest, panie Musk?
Jak chłopiec z Pretorii, introwertyk, nerd prześladowany przez rówieśników i gnębiony przez ojca, stał się jedną z najpotężniejszych postaci na świecie? Oto jego osobista historia.
Errol Musk – ojciec tyran i szkoła traumy
Rany na całe życie
Przywilej w białej enklawie
Maniakalne poczucie pilności
Człowiek zostaje królem, a potem wariuje
Superbohater czy superzłoczyńca?
Superbohater czy superzłoczyńca?
https://wiadomosci.wp.pl/geniusz-na-krawedzi-szalenstwa-traumatyczne-kulisy-zycia-elona-muska-7134290482231904a

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kupiłem to, zanim Elon oszalał

Pomyśl paplak- wyjedź do mekki marksistów
czyli Bruksel/Berlin i nie będziesz musiał spędzać
godzin i dni aby wyładować swoich frustracji na forach

Ten podgłówek i pół południowo- Afrykańczyk Musk bez mózgu zmieni nazwę Tesla na Wołga lub Moskwicz i odrobi w Rosji.

Niby żarcik ale jakże prawdziwy.

tymczasem Chiny anulowały wszystkie kontrakty na wołowinę z USA i złożyły analogiczne zamówienia w Kanadzie i Brazylii.
Ostatnio coraz częściej widać że ten ekonomiczny geniusz Trump i jego błazna E. Muska czy nie jest przypadkiem spokrewniony z Mentzenem?
Przekaz debilizmów i Puste hasła do pustych łbów.
Setki ruskich botów wspierających konfederację i Mentzena i jego popularność sukcesywnie rośnie wśród inteligentnych inaczej.

Niech ktoś w końcu dopyta tego Mentzena Niech wyjaśni chociaż jedna ze swych obietnic. Czym się różni Mentzen od pralki ? Pralka na program.

caractère allemand

Tak, to prawda, że nikomu bardziej niż Putinowcom zależy na POwodzeniu wyborczym Mendy od Końpederastów, wszak to najbardziej anty Ukraińskie ugruPOwanie jest. POdobnie było przed ostatnimi wyborami do parlamentu.

Od czasu zakupu Twittera przez Elona Muska w 2022 r. platforma, której nazwę zmienił na X, została zalana botami publikującymi fałszywe wiadomości, w tym treści generowane przez sztuczną inteligencję. Większość z nich pochodzi z Kremla. Jednak w ostatnim czasie sam Musk zaczął aktywnie — i przerażająco skutecznie — wzmacniać kłamstwa działające na korzyść Rosji Władimira Putina. Nie pozostało to niezauważone w Moskwie. Oto niektóre z najbardziej uderzających przykładów.https://wiadomosci.onet.pl/swiat/usa-kreml-zachwycony-sukcesem-wypuscil-falszywke-ktora-podlapal-elon-musk/9137hh6?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg

Widać że,
kvrvy sorosa dostały nowe instrukcje.

widać, że ślepe chviszcze nic nie widzi, wszak ciemny jest...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org