Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina. Pojutrze państwa bałtyckie, a później może nadejdzie czas na mój kraj, Polskę\". |
kto to powiedział ? obiektywny realista
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina. Pojutrze państwa bałtyckie, a później może nadejdzie czas na mój kraj, Polskę\\\". |
no to Autor: THE \"ładne\" ma zdanie o śp. Lechu Kaczyńskim , nazywając go \"ten chałgany zuj \" i sugerując, że był i walczył o żydowskie interesy wbrew polskiej racji stanu. ... ciekawe jakie jest stanowisko partii popieranej przez tego prowokatora STRAŃSKY ? ... KONFA też tak uważa ? obiektywny realista
|
|
Re: \\\"Dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina. Pojutrze państwa bałtyckie, a później może nadejdzie czas na mój kraj, Polskę\\\". |
Właściwie wszystko, co robi Grzegorz Braun, wpisuje się w cele i metody działań rosyjskich służb wobec Polski. To agent, szaleniec albo idiota. Ewidentnie działa na szkodę Polski - Autor: THE podobnie. obiektywny realista
|
|
STRANSKY, w Skandynawii leczą takie indywidua jak ty , poproś aby cię zamknęli razem z Brewikiem. obiektywny realista
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |