Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Trump bardzo przyjaźnie o Polsce i Polakach. |
cytat: \"- Jestem bardzo zaangażowany na rzecz Polski. Myślę, że Polska naprawdę stanęła na wysokości zadania i wykonała świetną robotę dla NATO. Jak wiesz, zapłacili (Polacy - przyp. red.) więcej, niż musieli. To jedna z najlepszych grup ludzi, jakie kiedykolwiek poznałem. Jestem bardzo zobowiązany wobec Polski - powiedział Donald Trump w trakcie spotkania z Wołodymyrem Zełenskim w Białym Domu.\"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Trump bardzo przyjaźnie o Polsce i Polakach. |
Trampek to łgarska szuja jest, jak on lubi POlaków POkazał uPOkarzającym stylem POdjęcia PiSlamskiego Dudusia i graniem na sojusz z największym i najgroźniejszym naszym wrogiem, zbrodniarzem Putinem. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pewnie zaraz folksdojcz-banda zacznie ujadać iż to nieprawda. kvrvy otrzymały inne wytyczne. Czyli, - chuzia na Trumpa.
|
|
...ale tych na pewno lubi: USA zwiększają dostawy broni do Izraela. Pomimo niepewnego rozejmu...https://www.money.pl/gospodarka/usa-zwiekszaja-dostawy-broni-do-izraela-pomimo-niepewnego-rozejmu-7130729770646464a.html W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Mówiąc krótko, prezydent Trump zachował się wobec Polski jak należało. Odwrotnie od chamskiego zachowania zeleńskiego wobec Polski. Który albo pruł na nas japę iż nie chcemy jego pseudo-zboża technicznego żreć. Albo ostentacyjnie wychodząc podczas przemówienia polskiego prezydenta. No i skończyło się. No chyba że, dalej uważa że wszystko się jemu należy.
|
|
\"największym i najgroźniejszym naszym wrogiem, zbrodniarzem Putinem\" Czy to ten, z którym Tusk się obejmował, przybijając żółwiki?
|
|
tak, ten sam co go z honorami przyjmował najświętszy POlak i cała rzesza światowych przywódców, bo wówczas nikt nie wiedział, że Putin będzie POpełniał wojenne zbrodnie, nawet Krymu jeszcze nie zajął: ![]() W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |