czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
komuś się w głowie pomieszało!!

Nowe informacje ws. szczytu we Francji. Chodzi o członkostwo Ukrainy w NATOJak podaje gazeta, podczas spotkania omówione zostaną zdolności obronne, które Europa mogłaby zapewnić Ukrainie w ramach gwarancji bezpieczeństwa. Chodzi m.in. o rzekomy plan automatycznego członkostwa Ukrainy w NATO w przypadku wyraźnego naruszenia zawieszenia broni przez Rosję. NAJBARDZIEJ TO CHYBA WKURZY NAS POLAKÓW KTÓRZY ZE WZGLĘDU NA SWOJE POŁOŻENIE STRACĄ CHYBA NAJWIĘCEJ W RAZIE TAKIEGO KONFLIU. pytam jakie mamy gwarancje ,że Ukraina sama nie sprowokuje konfliktu. OTOZ ZADNE BO NAWET TRUDNO IM BYŁO SIĘ PRZYZNAĆ DO ICH RAKIETY KTÓRA ZABIŁA DWÓCH POLAKÓ W PRZEWODOWIE. Słowem nie dla takiego pomysłu.
Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/ukraina-rosja/news-ta-propozycja-ws-nato-rozwscieczy-kreml-kulisy-pilnego-szczy,nId,7913663#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Zeus

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: komuś się w głowie pomieszało!!

tak, tak..!, banderowcy wycelowali rakiety na Przewodowo, żeby dobić kresowych POlaków, którzy przeżyli rzeź na Wołyniu...

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

papliczku a gdzie ja napisałem ,że Ukraińcy umyślnie wystrzelili rakietę w Polskę z zamiarem zabicia naszych obywateli. JA TYLKO WSKAZAŁEM ,ZE KŁAMSTWA I OSZUSTWA NIE SA IM OBCE CZEGO DOWODEM JEST KŁAMANIE WOBEC OCZYWISTYCH FAKTÓW ,ZE ICH RAKIETA POLECIAŁA NIE TAM GDZIE TRZEBA. A kto kłamie w takich sytuacjach nie może mieć naszego zaufania czego bezwzględnie wymaga się w tak poważnej deklaracji.

Zeus

Król Europy oświadczył dziś stanowczo, że POlska wyklucza wysłanie swoich wojsk na Ukrainę. Jedynie Alfonsio Nowogrocki będzie tam mógł POboksować...

follow me przechrzcił się na sagitta, nawet dostawcy internetu nie zmienił..., od POczątku ten niby nowy internauta z kimś mi się kojarzył...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org