Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brutalny atak w katolickiej szkole |
A jakże.?!, wszak głoszenie POgardy i nienawiści musi dawać plony: 15-latek zginął po ataku nożem w katolickiej szkole. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brutalny atak w katolickiej szkole |
Dwie lekcje religii w tygodniu było za dużo, czy za mało?: Wnuczka zleciła bestialski mord, bo w mieszkaniu było za ciasno? Prokuratura Okręgowa w Gdańsku postawiła zarzuty trzem osobom zatrzymanym w sprawie zabójstwa 78-letniego mężczyzny w Brzeźnie. Wśród podejrzanych jest wnuczka ofiary. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
W katolickiej szkole w Sheffield...hmmmm mnie tylko zastanawia jedno, dlaczego nie podano informacji kto tego dokonał? Kasia..
|
|
W katolickich szkołach w Anglii pracuje wielu POlskich specjalistów od rzymskiej religii... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A mogli by uczyć religii twoich ulubieńców.Wszak to w większości miłujący pokój ludzie, dobrzy, miłosierni, pomogą bliźniemu. A w szczególności dobitnie widać to w obecnych czasach. Aż tak mocno miłują ,że nawet dochodzi do aresztowań swoich. Oczywiście tych którzy się sprzeciwiają temu barbarzyństwu. Kasia..
|
|
Żydzi dla De.wotki są jedynym ratunkiem, łapie się ich zawsze niczym tonący brzytwy..., a mnie oni to gvwno obchodzą... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"Dwie lekcje religii w tygodniu było za dużo, czy za mało?: Wnuczka zleciła bestialski mord\" No tak,to na bank była dziewczynka z dobrego domu, katoliczka,co tydzień na mszy. Mało tego nie dość że chodziła na religię to domagała się jeszcze więcej lekcji bo dwie to zdecydowanie za mało. Paplakopodobny to wie, wszystko dogłębnie sprawdził. Tak dogłębnie jak mu sąsiad hemoroidy sprawdza. Na bank tak było. To absolutnie nie z tych ono,jenu, tęczowe piątki i najeb*je we łbie jak w tobołku. Kasia..
|
|
\"a mnie oni to gvwno obchodzą...\" Jakby dobrze ci zapłacili to wcale nie wątpię żebyś i ich sprzedał i w łyżce wody utopił. Znane są przecież takie sytuacje z okresu wojny, getta i te sprawy. Ale w obecnej chwili wchodzisz i to dość głęboko, nie boli tam jeszcze? Kogo ty chcesz nabrać mnie, albo innych ludzi którzy już dawno się na tobie poznali, że ciebie nie obchodzą? Polacy i Polska to owszem ciebie nie obchodzą bo jesteś pier*lony szkooooodnik! Kasia..
|
|
paplik ty jestes niemym chvjem czy sprzedajną kvrwą
|
|
...a gdybyś POkazała to co ukrywasz POd tęczowymi..., to mogłoby zastąpić pejsatą zapłatę... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wnuczka ma 25 lat, ile osób nie uczęszczało na religię między 2007, a 2018? (okres obowiązku szkolnego), raczej niewiele, więc statystycznie owa zabójczyni nie tylko jest katoliczką, ale też komunizowała się, religijnie kształciła i na koniec PObierzmowała, o sakramencie ślubu nawet nie wsPOmnę... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Statystycznie to ty powinieneś być Polak z krwi i kości.... statystycznie. A i przypomniało mi się, że nawet ministrantem byłeś i ślub kościelny masz i uj z tego wynika. A twój lekarz psychiatra widzę nadal nie umie pomóc w kwestii zbytniego zainteresowania kobiecymi majtkami? A jakie najczęściej kupujesz, jednodniowe, dwudniowe, czy dłużej noszone? Bo przedział wiekowy jest znany 75+ Kasia..
|
|
Ministrantem, 1 komunistą, bierzmownikiem i ołtarzowym ślubnikiem, a nawet chrzcicielem pierwszego bachora byłem statystycznie.... Później wyszedłem nad przeciętną hołotę i stałem się wolnym człekiem żyjącym w zgodzie z tzw, zdrowym rozsądkiem. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ale panna na bank według paplaka to prawa katoliczka,a jakby inaczej.... A ja myślę że może jednak to egzemplarz bezstresowego wychowania,taki co zero szacunku do starszych, rodziców, dziadków. Z takich co wszystko mi sie należy,ale ni uja nic nie muszę,w stylu, \"róbta co chceta\" Może z tych mocno skręconych na lewo? A dziadek może przeszkadzal, może się modlil i mówił o Bogu? Więc te osobniki z kupą łajna zamiast mózgu pozbawili go zycia? Niech zgniją w pierdlu, kimkolwiek są. A na dodatek powinni dzień w dzień koszty swojego utrzymania odpracować w kamieniołomach. Kasia..
|
|
Na forum Gdańskich POrtali internauci, którzy znają tych młodych ludzi POdają, że cała trójka należała do kiboli Lechii Gdańsk, a para ma 3-letnie dziecko... , nawet nazwiska POdają pełne. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Paplak poszukaj może to też katolicka szkoła,a jeszcze może uda ci się z Polaka sprawcę zrobić? \"10 osób zginęło podczas strzelaniny w szkole dla dorosłych w Örebro - podała policja. Wcześniej informowała, iż w ataku na placówkę rannych zostało pięć osób, a napastnik zginął. Szwedzkie służy są przekonane, że napastnik działał sam\" https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-szwecja-strzelanina-w-szkole-nie-zyje-10-osob,nId,7905973 Kasia..
|
|
Akurat ta szkoła to było skupisko patologii sPOłecznej, bo to była placówka dla dorosłych i takich, którzy nie ukończyli POdstawowego wykształcenia... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"Akurat ta szkoła to było skupisko patologii sPOłecznej\" Łoooo kvr...czyli według gnoma nic się nie stało, postrzelał tylko sobie...O ja pier.... Kasia..
|
|
\"Później wyszedłem\" Na małego puto.
|
|
...to była szkoła im. Breivika... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |