Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tego typu sugestii nigdy nie zgłaszałem |
tfusek o „agencie rosyjskim” Donaldzie Trumpie. https://tiny.pl/55_3m321 i tak to się z gęby robi cholewę, delikatnie mówiąc ![]() Jak słychać wśród wiewiórek Prezydent Donald Trump ma na dniach wpaść do Polski, żeby pogadać ze swoim przyjacielem Prezydentem Dudą Andrzejem. Przy okazji ma się spotkać z kandydatem na Prezydenta Karolem Nawrockim. Podobno tfusk zakupił sporą paczkę pampersów ... Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tego typu sugestii nigdy nie zgłaszałem |
No cóż, panika w platfusowym bajzlu zapanowała. Raz że ich pajac-kandydat traci, dwa że jeszcze Trump ich rozmaże jak pluskwę.
|
|
Wiewiórki donoszą paplak @Lobo że u Kaczora Kaczora bunt baronów bo chcą podmienić Karola Nawrockiego na barona. Kaczor A Kaczor tego nie chce ... Ty zaś nie chcesz podmienić cytatu z Pisma św. bo chcesz też udawać rzekomego katolika. ... Tak jak Kaczor Kaczor jest serwowany Polakom jako rzekomego patriotę chociaż wydał Szwabom to co Szwaby chcieli od Polski ![]()
|
|
wąski, ty się zastanów nad sobą i nad szczęśćborzem, no i co ze zmenconem zrobić ... ty się nie martw o Karola Nawrockiego ..... ================================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
@Lobo- Podlasie nie jest ciemne Ale i katolicy nie potrzebują reklamy Pisma św. Nie ośmieszaj się więc tu ... Zmień więc cytat z Pisma św. na jaką przyśpiewkę. Np dzieweczce i śwarnym... … Tak więc paplak- nie jest „ten tegies” ![]()
|
|
mówisz wąski, że podlasie nie jest ciemne? A masz na to dowody? ========================== Temu, kto dupiarza bążur chciałby widzieć prężydętem zamiast głowy utnę członka przed kościołem Wszystkich Świętych ++++++++++++++++++++++++++ =================================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Masz wąski paplak dowody że Podlasie jest ciemne? Masz? ![]()
|
|
NO pewnie - ty jesteś tego najlepszym dowodem ============================================= ![]() ============================================= Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
![]() Nie będą uczyć nas historii Niemcy ani Żydzi! Nie będą naszych dzieci wychowywać i tolerancji uczyć dewianci! Nie będą! I nie będzie nam eurokołchozowa rada komisarzy ludowych tłumaczyła, jak mamy się rządzić we własnym państwie. STOP segregacji sanitarnej, precz zjemy WHO! STOP ukrainizacji Polski! I STOP bonderyzacji polskiej racji stanu! ![]()
|
|
wąski paplak von @Lobo Łomża leży na Mazowszu ![]()
|
|
![]() Tak kłamie tfusk. Dziennikarka docisnęła tfuska, by odniósł się do swoich słów o rzekomej rosyjskiej agenturalności Trumpa, a ten, jak gdyby nic, skłamał, że nigdy takich słów nie wygłaszał. Obmierzły typ. tfusk wiele razy był łapany na bezczelnych kłamstwach, lecz jego wypieranie się wypowiedzi o „Trumpie zwerbowanym przez Rosjan” to nowy poziom tfuskowych kłamstw. On przecież dobrze wie, że nagranie tej wypowiedzi jest na jego własnym kanale na YouTube. A mimo to bez zawahania kłamał na konferencji. Dla Tuska kłamstwo to naturalny odruch. Taki pomysł: podzieli się tfuska na sto równych części i będzie on miarą kłamstwa naszych czasów. =================================================================================== Wzrost poparcia Karolowi Nawrockiemu robią swoim hejtem paplacy, nie mający pomysłu na inną kampanię dla dupiarza poza hejtem na niezależnego kandydata … +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - po cichu myślę że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho sza …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |