Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sutryk jest lepszy od dupiarza |
Sutryk powinien być kandydatem platfusów a nie dupiarz. Jest nadzieja, że tak się stanie? Zawsze jest nadzieja! Tylko kilka tytułów dla potwierdzenia: 1. Wrocław najbardziej zakorkowanym miastem w Polsce 2. Warszawa się korkuje, ale chce dalej utrudniać życie kierowcom 3. Warszawa bardziej zakorkowana od Berlina 4. Niechlubny wynik Warszawy na tle stolic Europy. Wyprzedziła nawet Berlin +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sutryk jest lepszy od dupiarza |
Towarzyszko lobo, to ile obwodnicy wybudował towarzysz Sasin wokół Warszawy? Jesteś w stanie podać? Dawaj, nie żałuj sobie. Najlepszy wg. PZPR-pis na burka łańcuchowego I sekretarza Kc PZPR-pis nadaje się hajhitla Alfons - alelluja i do przodu ku chwale PZPR-pis i PiSlandii. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Powtarzam paplakowi von Lobo- Podlasie nie jest ciemne a ty katolikiem ... Zmień więc cytat z Pisma św. na przyśpiewkę jaką. Np. o góralu Dziś zabijają dzieci. Jutro będą nas. Kto... Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. ![]() “Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz. Ni dzieci nam germanił” znów. A paplak plótł nam bzdur antypolskich i fobii antykatolickich
|
|
Widzę, że paplakom kandydatura Sutryka nie pasi .... Może szykują po cichu tfuska albo radzia? Bo posągowa Małgorzata Kidawa z Błońska chyba nie wchodzi w grę? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Moje hasło na wybory: DRUGA TURA BEZ BĄŻURA =================================================== - myślę, że Karol Nawrocki wygra w pierwszej turze, ale cicho szaaa …. ![]() tak że ten tegies … — z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |