Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ale mi dzisiaj zaimponował I sekretarz KC PZPR-pis. No czapki z głów. |
I sekretarz KC PZPR-pis wybierając demokratycznie jednogłośnie \"obywatelskiego\" kandydata na \"prezydenta\" Karola Nawrockiego ps. Alfonsio (\"obywatelskiego\" to tylko czopki PiSdowskie uwierzą, im wszystko można wmówić) - dał wszystkim w mordę. Sponiewierał wszystkich Płaszczaków, wdvpowłazów, Czarnków, Pinokiów, wazeliniarzom, Sasinom, obciągaczom. Wszystkich. Najlepsi na skalę Europy, Świata, ba wszechświata, najbardziej zajebiści ministrowie, premierzy, towarzysze z PZPR-pis nie nadają się na kandydata PZPR-pis. Tyle starań, tyle wpłaconych \"dobrowolnych\" składek PZPR-pis. Tyle krętactw, tyle machlojek. I wszystko w PiSdu. Tak uznał I sekretarz KC PZPR-pis wybierając kandydata PZPR-pis w osobie niejakiego Alfonsio* Nawrockiego. * Wg. dziennikarzy śledczych, na udokumentowanych faktach, Karol Nawrocki w przeszłości współpracował z gangsterami m.in. sutenerami (sutenerzy nie zaprzeczają). Jako ochroniarz konkretnego lokalu w Trójmieście, naganiał klientów na konkretne \"panienki\". Stąd ksywaka ALFONSIO. Ale jeden konferował po nocach z \"leśnym ruchadłem\", to jaki ma być jego następca? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ale mi dzisiaj zaimponował I sekretarz KC PZPR-pis. No czapki z głów. |
ziuta krasnaja blać Już się zaczęła propaganda antypolskich kvrev? Waliłeś już dzisiaj łbem w podłogę, w stronę Berlina, krasnaja mordo?
|
|
Autor: Bamburas (---.static.ip.netia.com.pl)Data: 24-11-24 21:20 ziuta krasnaja blać Już się zaczęła propaganda antypolskich kvrev? Waliłeś już dzisiaj łbem w podłogę, w stronę Berlina, krasnaja mordo? ____________________________ i już sobie odpowiedziałaś towarzyszko bambusa vel ziuto krasnaja blać? Podziel się swoimi refleksjami. NIe bądż taką krasnaja blać jak ty. Dajesz. Co tam sobie wymyśliłaś? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ślepe chviszcze jak zwykle zawsze broni szkaradności PiSlamskiej strony propagując oszczerstwa wobec tych, których nie lubi... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
??? O co Wam chodzi?
|
|
Pani Jolu, o kandydata na Prezydenta wysuniętego, z apolitycznej partiI PZPR-pis. Wszystko. A taki czopek PiSdowski niejaka bambusa vel ziuta krasnaja blac uważa, że każdy atak na PZPR-pis to atak na Polskę. Komuniści z PZPR-pis nadal uważają, że Polska to PZPR-pis, a PZPR-pis to Polska. Chociaż ich wódz stawia członków PZPR-pis ponad Polakami. Taki lepszy sort. Komuna wiecznie żywa. Jeszcze PRL nie umarł póki żyje PZPR-pis. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie wiem po co tu ten kamuflaż żaden on Nawrocki nazwijmy to po prawdzie to Karol Nowogrodzki. Powiem że i tak podziwiam zarząd mafii PiS wśród grona złodziei i sprawców (na koncie tej partii ponad setka ludzi odeszła prawdopodobnie zaczęło się d A. Leppera) w szeregach i tak wybrano skromnie z dekalogu przestępstw kandydata na nową Dudę sutenera . Szacun!!! Czym innym jest podesłanie panienki do pokoju hotelowego a czym innym przekręt złodziejski na miliardy. Czy działanie na rzecz obcego państwa Rosji. Więc wybrano najlepszego :)) Kaczyński niczym żyd Mateusz w Ewangelii \"Rzucił perły przed wieprze\" Biorąc fakt że Karol Alfons rywalizował z chamem knurem P. Czarnkiem to i dosłownie 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
ziuta krasnaja blać, preferuje przede wszystkim kandydatów po linii esbecji. Ma to po swoim wujku esbeku. No i żeby jak np. czajkoski, szkopom właził w dvpę. \"po co nam lotnisko, skoro jest w berlinie\"
|
|
Autor: aparat (---.static.ip.netia.com.pl)Data: 25-11-24 10:42 ziuta krasnaja blać, preferuje przede wszystkim kandydatów po linii esbecji. Ma to po swoim wujku esbeku. No i żeby jak np. czajkoski, szkopom właził w dvpę. \\\"po co nam lotnisko, skoro jest w berlinie\\\" ___________________________________________ towarzyszko bambusa vel aparata vel ziuto krasnaja blać. Dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie? Czyżby PiSdzica robi postępy? I jak, odpowiedziałaś na pytania zadane sobie? Może wypisywać swoje wynaturzenia i chwalić się rodziną, to może byś coś napisała o Alfonsio Nawrockim? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Pan i władca Łupieżu powtórzę. niczym żyd Mateusz w Ewangelii \\\"Rzucił perły przed wieprze\\\" Więc knur aparat wiernie ryje ryjem w g…nie. 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
kutabas Tyś już dawno pogrążył się w g*wnie cały.
|
|
Żeby dotarło do każdego gluta z D. Kaczej Jest jeszcze jeden ważny aspekt w mafii PiS wierzą, że Karol Alfons Nowogrodzki (Nawrocki) ogarnie ten cały burdel złodziejski , a i wrazie czego z Trumpem znajdzie wspólny język, bo przecież nic tak nie łączy prawdziwych mężczyzn, jak umiejętność załatwiania panienek na jedną noc 😀 A Może :) coś i prezesikowi coś załatwi … chociaż żeby „popaczał „ na gały i zobaczył. A i mówi się że Debil zPałacu będzie sutenera Karola uczył angielskiego. ;) Wiec to godny kandydat z szeregów PiS. 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Ślepe chviszcze notorycznie łże jak PieS i do usranej śmierci będzie erdolił farmazony o niemieckim POddaństwie, tymczasem lotnisko i CPK jest nadal realizowane, a i Olaf został przez Króla Europy sprowadzony do parteru... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Im większa kvrwa, Alfons, złodziej jak chociazby obatel Czarnecki, tym większy idol czopków PiSdowskich. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Skoro jest alfons i złodzieje. To Może czas zmiana nazwy partii zamiast PiS to QiZ? i - to spójnik Z - złodzieje Q- ocenzurowane 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
\"jak umiejętność załatwiania panienek na jedną noc\" Rudy załatwił sobie dwie na dłużej.
|
|
Ślepe chviszcze stale i wciąż nadaje jak kretyn przeciwstawiając oficjalne zatrudnienie stażystek od POdejmowania w gabinecie prezesa IPN dawnych kumpli ze stręczycielskiej speluny na dodatek kryminalistów PO odsiadce. Jednak bulwersujące zatrudnienie młodych szparek za prezesowskie uPOsażenia w Narodowym Banku przez PiSlamskiego Glapę już go nie POrusza... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Autor: aparat (---.static.ip.netia.com.pl)Data: 25-11-24 21:01 \\\"jak umiejętność załatwiania panienek na jedną noc\\\" Rudy załatwił sobie dwie na dłużej. ____________________________________ towarzyszko aparata vel ziuto rasnaja blać, ciebie ***** nie trzeba załatwiać, ciebie ruxają wszyscy towarzysze z PZPR-pis, i to za jedyne PiSda, a dziś za darmochę. Ale muszę nadal przyznać, e I sekretarz mi zaimponował. Wszystkich towarzyszy z PZPR-pis wyruxał i postawił na Alfonsa. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
No właśnie podajesz zjebie 2(słownie dwie ) choć czy chodzi o dziwki jakie załatwiał Karol. Czy tylko insynuujesz? I tylko próbujesz zrównać gości. A my mówimy faktach. Karol kandydat na nową Dudę załatwiał u kolegi sutenera panny do pokoju. Choć będą jeszcze haj że nie to że Alfons to może i do maja wyjdzie że i żygolak :) Ponadto czy ten rudy był też ochroniarzem Alfonsem w hotelu w gdańskim jak Karol Alfons Nowogrodzki ? Czy piszesz może o Trampie, ale tam to chyba liczbowo duuużo więcej? 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
...sprawa tzw. \"dwórek\" lub \"aniołków\" Glapińskiego. Ich sprawa wypłynęła pod koniec roku 2018 i wzbudziła spore oburzenie. Przypomnijmy - kompetencje Martyny Wojciechowskiej, dyrektor Departamentu Komunikacji i Promocji NBP oraz Kamili Sukiennik, dyrektor gabinetu prezesa banku Adama Glapińskiego, wzbudziły spore wątpliwości. Towarzyszyły mu podczas oficjalnych wystąpień, szybko zostały ochrzczone mianem jego aniołków lub dwórek. Złośliwi nazywają je Pixie i Dixie. Ich ekspresowa kariera, zakres obowiązków i bardzo wysokie zarobki podkopały pozycję Glapińskiego, ale finalnie jej nie zagroziły. ... jedna z pań pożegnała się ze stanowiskiem, a przed odejściem \"na pożegnanie nagrała trochę taśm, o których plotki są żywe w PiS. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |