Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzień Sybiraka |
Wszystkim rodzinom dotkniętym wywózkami rodzin na Syberię - wyrazy współczucia. Mija kolejna rocznica napadu ruskich na Polskę 17.09.1939 roku. I przykro mi jest, że tak wielu \"patriotów\", wszelkiej maści komunistów z PZPR-pis, ich czopków, hajhitlerów i faszystów realizuje politykę, sieje putinowską propagandę Rosji, tej samej Rosji co przez wieki niszczyła Naród Polski. No ale komuniści, faszysći i hajhitlery mają w programie zniczenie Polskiego Narodu. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzień Sybiraka |
Należałoby wielu katoli, jak np. ślepe chviszcze, czy inny wdvPOkrata wywieźć dalej niż na Syberię... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A nie jest wam przykro że, żydki jak jeden wysługiwali się sowietom z niezwykłym zapałem, denuncjując i wydając Polaków w ich łapy? Potem dzieląc się dobytkiem wywiezionych Polaków?
|
|
Towarzyszko aparata vel ziuto krasnaja blać, nie chwal się czerwona szmato swoimi \"sukcesami\" na polu włażenia towarzyszom z PZPR-pis i ruskim w dvpę. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
...nam nie przykro, ale ślepemu chviszcze bardzo jest nie na rękę fakt, że jego PObratymcy kolaborowali z najeźdźcami... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Paplak wszyscy tu wiedzą że to beznapletkowcy w większości stanowili trzon bezpieki gnębiącej naszych patriotów. Wy nienawiść do polaków wysysacie z mlekiem matki
|
|
...odezwał się następny, którego nie tylko napletek ale i rozum nie`dotyczy... Przepraszam, że cię POminąłem w tym szkaradnym gronie... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |