Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lemingi mogą być z siebie dumne |
Może i nie będzie można nic powiedzieć ale za to będzie można zrobić sobie eutanazję na życzenie. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/kary-za-mowe-nienawisci-krzysztof-smiszek-zdradzil-termin/gq218sd?utm_source=tw_wiadomosci&utm_medium=social&utm_campaign=onetsg_fb ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lemingi mogą być z siebie dumne |
PiSdzica i kwiiiiiiiiiiik czerwonych komunistycznych PiSdowskich świń odrywanych od koryta się po polach niesie. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli?
|
|
Obyś nie znalazł się w sytuacji termalnej, gdzie zerwanie z życiem na własne życzenie jest jedyną ucieczką przed głębokim cierpieniem, którego będziesz jedynym właścicielem ...
|
|
on w takiej sytuacji juz jest, to jego pi.rdolenie 3 po 3 jej wynikiem ***** ***
|
|
...najgorsze dla katolskiej hołoty jest zastąpienie zakazu życzeniem, czyli wolnością wyboru... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Cześć wszystkim. Jestem nowicjuszem. Cieszę się, że tu jestem. Miłego dnia wszystkim:) +
|
|
Autor: nie`dotyczy (---.146.140.44.mobile.internet.t-mobile.pl)Data: 16-01-24 13:26 Kwiczeć to ty będziesz jak cię skażą za mowę nienawiści do KK. Chyba że mowa nienawiści będzie dotyczyć tylko jednej strony sceny politycznej? Co czopuś? Co tam szykujcie dla obywateli? __________________ nigdy nie obraziłem kk. Jedynie co obrażam to waszą toruńską sekte nienawiści i waszego boga Mamona oraz waszego papieża Rydzyka. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |