środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie odchodzą z Kościoła przez takie rzeczy!

Na ich kolejnym spotkaniu prowadząca przedstawiła się jako psycholożka i referowała różnice między kobietą a mężczyzną: — Mamy inne mózgi, inaczej zbudowane oczy, nawet uszy. Kobiety np. słyszą lepiej niż mężczyźni.

— Jak to? — podniósł w końcu głowę jeden z kursantów. — Moja narzeczona większość kłótni wszczyna dlatego, że źle usłyszała to, co powiedziałem!
https://www.onet.pl/informacje/newsweek/ksiadz-na-kursie-straszyl-demonami-i-pieklem-jak-maz-chce-to-zona-ma-mu-dac/29k455t,452ad802

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie odchodzą z Kościoła przez takie rzeczy!

\"Drodzy, po ciężkich latach domagania się od instytucji kościelnej stanięcia po stronie skrzywdzonych i wykluczonych, odkryłem, że ten system nie chce zmian. Moje ręce są za krótkie, a władza nade mną silna i skuteczna. Jestem nadal chrześcijaninem, ale w kościele Ewangelicko-Augsburskim, wreszcie u siebie, w bezpiecznym domu, Jezus, Ewangelia i człowiek, każdy bez wyjątku, umiłowane Boże dziecko, odkupione i zbawione ojcowską miłością Boga\"https://www.onet.pl/informacje/onetwroclaw/popularny-dominikanin-podjal-zaskakujaca-decyzje-jego-kazania-poruszyly-wiernych/ycern9m,79cfc278

Brawo my!!!

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
Dlatego też rządzą nami mandaryni NWO!

Któryś za nas cierpiał rany
Jezu Chryste zmiłuj się nad nami.

Szczególnie na naszymi braćmi błądzącymi!

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
Dlatego też rządzą nami mandaryni NWO!

...owi bracia twoi to zafiksowani katole...

Ludzie odchodzą od kościoła do sekty nienawiści smolensko-torunskiej bo głęboko wierzą, źe komunisci z PZPR-pis dają im pieniądze. Ot tak za free. Nie wierzycie? Spytajcie się czopków PiSdowskich.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

dupokrata i jemu podobni to aktywni słudzy szatana. Osoby przeklęte dotkniete dziełem szatana. Działaja aktywnie na jego rzecz powoli buduja jego bluzniercze dzieło niby w imię obrony wiary , kościoła ale nie katolickiego tylko Lucyfera.

follow me

Dlatego ziarno zła szatana roznosił czyt. przenosił z miejsca na miejsce czyt. Parafię tak ochoczo papa biały nr 2 w imię rogatego Pana? To by wiele wyjaśniało.

Bo… JO2 to pomnik dla pokolenia z końcówki lat 90 papież to nic innego jak żółta facjata i śpiewanie barki. Nikt by go w Polsce nie czcił gdyby nie to że był Polakiem. Czy czcimy Piusa XII? A Benedykta XVI? Nie. Jakby JP2 był Włochem albo francuzem to po Polakach jego pontyfikat by ściekał jak woda i wcale nie święcona.

caractère allemand

Jak zwykle najwięcej o kościele piszą ci co tam nie chodzą. Nie chodzisz to pi#da w kubeł nikt cię tam nie zaprasza. A po drugie to forum polityczne a nie kościelne

Kościół jest tak uwikłany w POLitykę, że to forum jest właściwym miejscem na POruszanie kwestii jego patoligcznej działalności. Co z tego, że ja do kościoła nie chodzę skoro to kościół wpieprza się do mojego życia i sięga do mojej kieszeni, a to jest główny POwód, żeby jeździć PO nim jak PO burej suce...

Jak ci u nas źle to możesz wrócić do swojej ojczyzny.

urbi et orbi !

Tak by było kato-mendo gdy ten burdel pedofilski nie był finansowany z kieszeni podatnika , i nie otrzymał przywilejów fiskalnych i bezkarności. Zachowują się qrwy w koloratkach jak baroni w XVIII wieku. Za seks pedalski i pedofilski płacą wszyscy za fatałaszki kryptogejów typu Jędraszewskiego itp … zaczniecie z własnej kieszeni utrzymywać będzie to tylko wasza sprawa.

caractère allemand

nie`dotyczy do usranej śmierci będzie uważał każdego, komu się kato-kościół nie POdoba, za obcego. Tymczasem sPOłeczeństwo POlskie się laicyzuje, ba, na przykładzie tego zakonnika wdać, że kler też wychodzi z matni ciemnoty i zniewolenia feudalnym POdPOrządkowaniem biskuPOm. Zatem płonne są marzenia takich kato-bolszewików bo to nie my opuścimy POlskę, tylko z kraju wyp.erdolimy kościelną komunę.

fakt...klechy zebrali łupy i mają już gdzieś jakiegoś tam z dalekiego kraju bożka i gawiedź parafialną a ciemnota zostanie ogołocona z rozumu i kasy tylko w garści zostanie z G... mszalnym w pustych kościołach.

caractère allemand

I really like the information you provide. I hope to read more articles on this topic. aa route planner

Re:

The aspirations of individuals who identify as Catholic-Bolsheviks are unlikely to be realized, as Poland will not be vacated, but rather, the ecclesiastical community will be expelled from the nation.
https://4lomza.pl/forum/drift boss

I appreciate your efforts the domain is top notch and amazing. Thanks for sharing the article.
https://luciferdonghua.com.co/

Mogę przeanalizować konkretne przypadki (np. nadużycia finansowe w Kościele lub oszustwa związane z fotowoltaiką) Crazy Cattle 3D i wyjaśnić, jak takie sytuacje wpływają na zaufanie społeczne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org