czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na kogo zagłosować (którą partię) aby Polacy już nie musieli dłużej utrzymywać banderowców na swój koszt?

Ktoś wie?

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na kogo zagłosować (którą partię) aby Polacy już nie musieli dłużej utrzymywać banderowców na swój koszt?

nie na twoją faszystowską.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Re: Na kogo zagłosować (którą partię) aby Polacy już nie musieli dłużej utrzymywać banderowców na swój koszt?

ziomex napisał(a):

> nie na twoją faszystowską.
>

Lubię to!

.

Ktoś wie?

.

Pani pyta dzieci w szkole:
– Które z was głosuje na PO?
Wszystkie dzieci podnoszą rączki tylko nie Jasio.
– A ty, Jasiu na jaką partię głosujesz? – pyta pani.
– Ja głosuję na PiS – odpowiada Jasio.
– Ale dlaczego? – pyta pani.
– Bo tata, mama, starszy brat i cała reszta rodziny głosuje na PiS. To i ja jestem za PiS - mówi Jasio.
- Ale Jasiu, popatrz, nie zawsze trzeba brać przykład z rodziców. Np. jakby tak twój tata był alkoholikiem, mama prostytutką, a brat gejem to co wtedy byś zrobił? - pyta pani.
- A to wtedy głosowałbym na PO - odpowiada Jasio.

I na nic kolejne płomienne przemówienie Tfuska - konglomerat kłamstw i nic poza tym.

Ja - podobnie jak Jasio wraz z rodziną - głosuję na PiS a w REFERENDUM 4 X NIE

‘Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła’

Podobno Kadyrow, będąc z wizytom w Moskwie napił się herbaty z nowiczokiem

Tak, że tegies ..........

------------------------

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Lobo napisał(a):

> Ja - podobnie jak Jasio wraz z rodziną - głosuję na PiS a w
> REFERENDUM 4 X NIE

banderowców też nie chcesz wpuszczać MILIONAMI?
jak to uczyniły załgane, parszywe sukinsyny z PiS...

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org