Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
według PiSlamisty kobieta jak koń... |
Myślę, że my mężczyźni możemy powiedzieć, że jak każda kobieta ma w sobie coś wyjątkowego, tak każdy koń ma coś wyjątkowego. Dlatego w każdym koniu można się zakochać — stwierdził minister Telus. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: według PiSlamisty kobieta jak koń... |
@paplik pitu-pitu od poranka - do świtu. Masz kobietę? Masz konia? ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Najlepsze jest to że kobiety gardzą takimi paplakami co je traktują jak księżniczki.
|
|
Moja niewiasta traktuje mnie jak PiSa, dobrze karmi, nie drażni i na noc wypuszcza... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Czym się różni zyd pluto od zyda falusa ? ...
|
|
...a czym się różni Nowogrodzki Rzyd od fallusa?, ano tym, że nosi ch... na szyi zamiast łba... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
\"według PiSlamisty kobieta jak koń\" Chyba bardziej jak kobyła. Wasz koń gdzieś spierd*lił.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |