Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska ministra: kobiety będą umierać... |
Nowa ministra zdrowia, Sójka: \"kobiety niestety umierały, umierają i umierać będą, bo to się zdarza. Błędy lekarskie niestety były, są i będą\". ...dobrze, że chociaż szczerze... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska ministra: kobiety będą umierać... |
paplak w zeszłym roku g ó w n o cie obchodziło czy ktoś umiera pod szpitalem czy nie, chciałeś leczyć wszystkich szczepionkami na katar
|
|
@paplik - zobaczymy czy dzieci nie będą umierać. Mordowane tabletkami. I przez morderców i wyrodne matki - zabójczynie ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
nie`dotyczy znowu świętuszy płaskoziemcowymi bzdetami, oto bowiem problemy z funkcjonowaniem służby zdrowia w okresie pandemii nie ma nic wspólnego z wprowadzeniem anachronicznego bez/prawa POdyktowanego wyłącznie religijnym fundamentalizmem (co nie ma nigdzie miejsca w świecie cywilizowanym) jakim jest obsesyjny zakaz aborcji. Obecna ministra nie jest w stanie dobrze zarządzać służbą zdrowia skoro z góry zakłada wystęPOwanie zgonów kobiet i błędów lekarskich bagatelizując nieludzkie prawo, które ten niePOżądany stan rzeczy POwoduje. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
@nie dotyczy- Ja miałem dużą gorączkę. A kiedy zatelefonowałem do rodzinnej to mnie zapisała do wymazu. Więc olałem jej wymaz i zapisałem się do lekarza w Białymstoku. Kiedy dr Alicja C. zobaczyła mnie w masce to mnie skrzyczała że ta szmata szkodzi zdrowiu. Potem mnie zbadała. Tak normalnie. Osłuchała płuca i obejrzała gardło. Potem wypisała amantadynę. I jeszcze antybiotyk. Jakby amantadyna nie dała rady. Na trzeci dzień gorączki nie miałem. Niech żyje dr Bodnar!!! ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Już więcej dzieci umiera, bo PO wprowadzeniu nieludzkiego prawa anty aborcyjnego przybyło około POrodowych i wkrótce PO urodzeniu zgonów noworodków. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
@paplik - jesteś neoNazistą ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |